KotiReseptitMyrkytetty 62 ihmistä: se löytyi Bratskin asukkaisiin vaikuttaneesta shawarmasta

Myrkytetty 62 ihmistä: se löytyi Bratskin asukkaisiin vaikuttaneesta shawarmasta

Rospotrebnadzor kertoi, mitä meikäläinen oli shawarmassa, joka myrkytti 62 ihmistä Bratskissa Irkutskin alueella viime päivinä.Valmiista ruokalajista löytyi vaarallisia bakteereja.

Paikallisessa kahvilassa myytiin salmonellaa sisältävää Shawarmaa, ja uhrien joukossa on lapsia.Tällä hetkellä ei tiedetä, johtuiko myrkytys salmonelloosista vai lavantaudista.

’Tämä bakteeri pääsee elintarvikkeisiin, kun hygieniavaatimuksia rikotaan kypsennyksen aikana sekä silloin, kun pitopalveluyritykset käyttävät huonolaatuisia raaka-aineita’, StarHit siteerasi Irkutskin alueen Rospotrebnadzor-viraston ilmoitusta.

Tiedossa on, että kahvilan omistaja on jo pidätetty.Todennäköisesti häntä syytetään Venäjän federaation rikoslain artiklan ’Turvallisuusvaatimuksia vastaamattomien tuotteiden tuotanto, varastointi ja myynti’ nojalla, ja tämän artiklan mukainen enimmäisrangaistus on enintään kaksi vuotta vankeutta.

Muistutamme, että edellisenä päivänä ravitsemusasiantuntija Elena Solomatina selitti, mitä shawarma voi myrkyttää.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Kauhistuttava tapahtuma! On karmivaa ajatella, että paikallisessa kahvilassa myytiin salmonellaa sisältävää Shawarmaa. Toivottavasti uhrit selviävät ja vastuulliset saavat ansaitun rangaistuksen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten