KotiReseptitJapanilainen kokki on paljastanut, miksi inkivääriä tarjoillaan sämpylöiden kanssa: olet syönyt sitä...

Japanilainen kokki on paljastanut, miksi inkivääriä tarjoillaan sämpylöiden kanssa: olet syönyt sitä väärin

Julkkiskokki Nobu Matsuhisa on selittänyt, miksi osa inkivääristä oikeasti tarjoillaan sushin ja rullien kanssa.Kävi ilmi, ettei sitä kannata syödä välipalana kalan ja riisin kanssa.

Jos kastat sitä soijakastikkeeseen tai läträät sitä wasabilla, teet sen väärin.Oikea tapa syödä inkivääriä on sushipalojen välissä – se puhdistaa makuaistia.

Pikkelöidyt inkivääriviipaleet valmistavat sinua siihen, mitä seuraavaksi tulee.Ne on suunniteltu auttamaan reseptoreitasi unohtamaan juuri syömäsi edellisen suupalan ja valmistamaan sinua seuraavaan, kirjoittaa The Independent.

’Kun olet syönyt esimerkiksi palan tonnikalasushia ja haluat syödä lohisushia, syöt inkivääriä, koska se puhdistaa suusi.Sitten voit maistaa seuraavaa palaa sekoittamatta makuja’, sanoo keittiömestari Nobu Matsuhisa.

Muistutetaan, että aiemmin Roskachestvo julkaisi listan ravintoloista, kahviloista, kaupoista ja jakelupalveluista, joissa myytiin Philadelphia-sämpylöitä, joissa oli E. coli -bakteeria.Kaikkiaan taudinaiheuttajaa löytyi 40 prosentista testatuista tuotteista.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten