KotiReseptitOnko parempi ostaa nyt? Roskachestvo on vastannut, riittääkö kaikille venäläisille samppanjaa uutena...

Onko parempi ostaa nyt? Roskachestvo on vastannut, riittääkö kaikille venäläisille samppanjaa uutena vuotena

Roskachestvon asiantuntijat ovat vastanneet polttavaan kysymykseen, riittääkö kaikilla venäläisillä samppanjaa uudenvuoden aattona.

Asiantuntijat vakuuttavat, että pakotteet eivät ole vaikuttaneet suuresti tämän alkoholijuoman tuotantoon, jota ilman uudenvuodenjuhlaa ei vietetä, koska Venäjällä tuotetaan kuohuviinejä riittävästi.Näin ollen ei ole kysymys mistään tavarapulasta.

’Suurin osa kuohuviinistä, jota Venäjällä yleensä kutsutaan samppanjaksi, on Venäjällä valmistettuja tuotteita.Johtavat venäläiset tuottajat tarjoavat suurimman osan tämän viinisegmentin tarjonnasta.Tammi-syyskuussa 2022 ne lisäsivät lomaviinien tuotantomäärää 20-25 prosenttia’, raportissa todetaan.

Aikaisemmin tuli ilmi, että uudenvuoden juhlapyhät muutettiin virallisesti kahdeksi päiväksi.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Asiantuntijat ovat vakuuttaneet, etteivät pakotteet ole suuresti vaikuttaneet Venäjällä tuotettuun kuohuviiniin, jota ilman uudenvuoden juhlaa ei vietetä. Tämä tarkoittaa, ettei ole pulaa tästä tuotteesta, sillä suurin osa Venäjällä nautitusta kuohuviinistä on kotimaisia tuotteita.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten