KotiMielenkiintoinenPoista kurkusta kuori ja sekoita se suolaan. 10 minuutin kuluttua hierot silmiäsi...

Poista kurkusta kuori ja sekoita se suolaan. 10 minuutin kuluttua hierot silmiäsi hämmästyneenä.

On monia fantastisia vaihtoehtoja, joita voit käyttää siivouksessa. Usein nämä ovat kotitekoisia tuotteita, jotka ovat yhtä tehokkaita kuin apteekin puhdistusaineilla saavutetut tulokset. Tällä kertaa kannattaa kuitenkin turvautua kurkun ominaisuuksiin. Sen epätavalliset käyttötavat saattavat yllättää sinut.

Kodin siivoamisessa on monia ympäristöystävällisiä ja luonnollisia vaihtoehtoja, jotka toimivat yhtä hyvin kuin perinteiset apteekin puhdistusaineet. Voit säästää rahaa ja todella pitää tuloksista. Miten siis puhdistat kaikkein itsepäisimmän lian, kuten saostumat kylpyammeessa tai lavuaarissa? Kävi ilmi, että on olemassa kaksi kotitekoista korjaustoimenpidettä pennosilla.

Miten poistaa saostumat kylpyammeesta tai lavuaarista? Kurkku apuun
Yksi ympäristöystävällisimmistä jätteettömistä menetelmistä on käyttää hankaustuotteita, jotka muuten päätyisivät roskiin. Voit kuitenkin varautua tähän ja käyttää niitä kylpyammeen ja lavuaarin puhdistamiseen. Ne saavat keraamiset pinnat säihkymään todellisesta puhtaudesta. Tarvitset kurkun kuorta ja teelusikallisen suolaa… Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi tahnaksi ja hiero sitten puhdistettuun pintaan. Anna tuotteen vaikuttaa 10 minuuttia ja hankaa sitten amme tai pesuallas sienellä. Lopuksi vain huuhtele tahna pois ja puhdistettava pinta on hetkessä säihkyvän puhdas.

Miten pestä kylpyamme kotona? Se ei ole vain kurkkuseosta
Mutta vaikka sinulla ei olisikaan kurkkukuorta käsillä, kaikki ei ole menetetty. Samanlainen menetelmä on käyttää ruokasoodaa , jota sinulla on varmasti jo keittiössäsi . Sekoita kolme ruokalusikallista ruokalusikalliseen vettä paksuksi tahnaksi ja peitä kylpyamme tai pesuallas sillä. Anna sen vaikuttaa 5 minuuttia, tartu sitten sieneen ja hankaa pinta perusteellisesti. Lopuksi vain huuhtele ruokasoodalla ja olet valmis.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: Likaise pesuaine ja pese se:
Raasta se, liuota se veteen ja kaada se pesukoneen rumpuun. Vaatteistasi tulee pehmeitä kuin vaahtokylpy.

Laitoin purkkiin ruokasoodaa ja sitruunankuorta. Kaksi ongelmaa pois mielestä

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Poistan kurkusta kuoren ja sekoitan sen suolaan. 10 minuutin kuluttua hieron silmiäni hämmästyneenä. Olen vakuuttunut siitä, että kotitekoiset puhdistusaineet voivat olla yhtä tehokkaita kuin apteekin tuotteet. Kurkun käyttö puhdistuksessa oli todellinen yllätys!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten