KotiReseptitPerhe ilahtuu näistä paprikoista: niillä täytetään ravintoloissa

Perhe ilahtuu näistä paprikoista: niillä täytetään ravintoloissa

Täytetyt paprikat ovat klassinen ruokalaji, jota rakastetaan monissa maissa ympäri maailmaa, ja Venäjällä niitä valmistetaan myös juhlapyhinä.Mutta tuttuakin reseptiä voi varioida lisäämällä täytteeseen uusia ainesosia, kuten ravintoloissa tehdään.

Keittiömestari Andrei Sulima jakoi ammattimaisia niksejään ja ehdotti, ettei täytteessä pitäisi tyytyä vain jauhelihaan.Hän laittoi täytteeseen riisiä, porkkanoita, sipulia ja voita, jotta paprikat loistavat uudella maulla.

Täytteen valmistamiseen tarvitset:

Jauhelihaa – 500 g;
Sianlihajauheliha – 250 g;
Riisi – 1 kuppi;
Sipuli – 1 kpl.
Porkkanat – 1 kpl;
Voi – 50 g.

Valitse täytteeksi vain kypsiä, kiinteitä paprikoita.

Kuva: Nick Collins/pexels.com.

Älä keitä riisiä, vaan kaada sen päälle kiehuvaa vettä ja anna hautua 15 minuuttia, sillä välin pilko sipuli ja porkkanat.Sekoita jauheliha paisuneen riisin kanssa, lisää vihannekset, öljy ja sekoita, täytä paprikat.

Laita ne vuokaan, lisää hieman vettä ja lähetä ne 180 asteeseen lämmitettyyn uuniin 40-50 minuutiksi.Valitse tähän ruokalajiin mehukkaita, kypsiä paprikoita, jotka ennen täyttöä voidaan hieman paistaa kasviöljyssä, kirjoittaa ’Gorodovoy’.

Aiemmin venäläisten kanssa jaettiin resepti herkullisille leikkeleille sulatetun juuston kastikkeessa.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten