KotiPuutarhuriÄlä heitä pois vanhoja lasilaseja: 10 tapaa käyttää niitä kotona ja keittiössä

Älä heitä pois vanhoja lasilaseja: 10 tapaa käyttää niitä kotona ja keittiössä

Nykymaailmassa liiallisen kulutuksen ja jätteen kertymisen ongelma on akuutimpi kuin koskaan. Joka päivä heitämme pois valtavan määrän esineitä, jotka voisivat saada toisen elämän. Yksi tällainen esine on vanhat lasilasit. 

 

 

Sen sijaan, että heitämme ne roskakoriin, voimme antaa niille uuden tarkoituksen pienellä luovuudella. Lasin uudelleenkäyttö ei ainoastaan ​​vähennä jätettä, vaan auttaa myös vapauttamaan luovuutta. 

 

Seuraavat 10 elämänhackia näyttävät sinulle, kuinka voit muuttaa tavallisista lasilaseista hyödyllisiä ja kauniita esineitä kotiisi ja puutarhaasi.

 

Ensinnäkin lasilaseilla voit luoda alkuperäisiä kynttilänjalkoja tai koristeellisia maljakoita kuivatuille kukille. Maalaa ne vain maaleilla tai koristele helmillä, nauhoilla tai pitsillä.

 

Toiseksi maalatuista laseista voi tulla epätavallisia säästöpossuja kolikoiden tai pienten rahalahjojen keräämiseen.

 

Kolmanneksi lasilaseilla voidaan luoda miniterrariumeja kasveilla tai koristekoostumuksia kivillä ja kuorilla.

 

Neljänneksi lasilaseja voidaan käyttää kirkkaina ja alkuperäisinä telineinä lyijykynille, kynille tai siveltimille työpöydällä.

 

Viidenneksi , muuta vanhat lasit värikkäiksi maljakoiksi tai istuttimiksi koristelemalla ne maaleilla, helmillä tai rikkoutuneilla lasimosaiikeilla.

 

Kuudenneksi lasilasit toimivat erinomaisena säilytysastiana pienten esineiden, kuten paperitavaroiden, helmien tai nappien, säilyttämiseen.

 

Seitsemänneksi voit valmistaa lasista alkuperäisiä riippuvalaisimia kodikkaan tunnelman luomiseksi kotiisi tai terassille.

 

Kahdeksanneksi lasilaseista tulee kauniita ja ympäristöystävällisiä lahjapakkauksia, joiden avulla voit säästää uusien laatikoiden ostossa.

 

Yhdeksänneksi lasilasit ovat erinomaisia ​​ruukkuja sisäkasveille tai pienille puutarhakasveille, jotka tarjoavat niille lisävaloa.

 

Kymmenenneksi , älä unohda mahdollisuutta luovuttaa tarpeettomat lasit keräyspisteisiin myöhempää lasin kierrätystä varten.

 

Luovuudella ja säästäväisyydellä voimme antaa tavallisille lasilaseille uuden elämän, vähentää hukkaa ja säästää luonnonvaroja tuleville sukupolville!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten