KotiKotitalouden niksitMuovikorkit ovat tavallisia esineitä, jotka heitetään usein roskakoriin yhden käytön jälkeen.

Muovikorkit ovat tavallisia esineitä, jotka heitetään usein roskakoriin yhden käytön jälkeen.

Ne voivat kuitenkin olla erinomainen materiaali luovuudelle ja hyödyllisille kotitekoisille tuotteille. 

 

 

Älä kiirehdi päästämään niistä eroon, sillä kannet voidaan käyttää uudelleen, mikä säästää luonnonvaroja ja suojelee ympäristöä. Seuraa näitä ohjeita ja yllätyt kuinka paljon mielenkiintoisia asioita voit luoda tavallisista muovikansista.

 

Ensinnäkin liimaamalla kaksi kantta sisältä sisältä seitsemällä pyöreällä 7-8 senttimetriä pitkällä puutikulla, saat papukaijalle minihäkin, josta voit tehdä kodikkaan kynttilänjalan asettamalla sisälle keinotekoisen kynttilän. On suositeltavaa koristella tikut oksilla tai nauhoilla.

 

Toiseksi , kansista voidaan valmistaa alkuperäiset pohjat neulasängyille. Liimaa vain pehmeä neulatyyny niiden sisäpuolelle.

 

Kolmanneksi koristellut kannet voidaan yhdistää värikkäiksi seppeleiksi puutarhan, parvekkeen tai sisustuksen koristeluun.

 

Neljänneksi kannet ovat erinomainen materiaali kirkkaiden mosaiikkipaneelien luomiseen. Kun olet maalannut ne maaleilla, aseta kuvio pahville ja kiinnitä liimalla.

 

Viidenneksi , muoviset kannet toimivat luotettavana jalustana kuumille kupeille ja mukeille, jotka suojaavat pöydän pintaa naarmuilta.

 

Kuudenneksi , käytä kansia luistamattomina lasinaluseina kuumille astioille, mikä estää lautasia ja kattiloita liukumasta.

 

Seitsemänneksi käännä kannet kompakteiksi leikkuulaudoiksi. Ne sopivat ihanteellisesti pienten tuotteiden, kuten valkosipulin, sipulin tai yrttien, pilkkomiseen.

 

Kahdeksanneksi näistä kansista tulee hauskoja avaimenperiä. Väritä ne, liimaa sisään leikatut pyöreät valokuvat – nyt sinulla on ainutlaatuinen lisävaruste!

 

Muovikannet eivät ole pelkkää roskaa, vaan arvokasta materiaalia luovuudelle ja luonnon kunnioittamiselle. Näyttämällä mielikuvitustasi voit antaa heille uuden elämän ja luoda hyödyllisiä ja kauniita esineitä kotiisi ja puutarhaasi. Kokeile ja yllätyt kuinka monikäyttöisiä nämä tavalliset muoviesineet voivat olla!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten