KotiReseptitNämä siemenet ostavat jo laatikoita: 3 päivän kuluttua herkullisia ja terveellisiä vihreitä...

Nämä siemenet ostavat jo laatikoita: 3 päivän kuluttua herkullisia ja terveellisiä vihreitä pöydällä

Talvikausi ei ole este kokeneille puutarhureille.Edistyneet puutarhurit kasvattavat monia viljelykasveja kotona.Ainakaan ei ole vaikeaa saada maukkaita ja tuoreita vihreitä.Jos teet kaiken oikein, saat syötäviä versoja retiisistä, krassista, kaalista, sinapista ja muista kasveista vain kolmessa päivässä.

Ota aluksi mikä tahansa purkki ja kaada siihen varovasti kolme ruokalusikallista siemeniä ja kaada vettä.Sinun on myös lisättävä yksi ruokalusikallinen vetyperoksidia.Peitä sitten astia kannella, johon sinun on tehtävä etukäteen muutama reikä, ja jätä istutusmateriaali yön yli.

Vain 3-4 päivässä voit saada ensimmäisen sadon herkullisia vihanneksia.

Kuva: freepik.com/ KamranAydinov.

Aamulla on tarpeen tyhjentää liuos, huuhdella siemenet useita kertoja ja poistaa ylimääräinen vesi.Tässä muodossa taimet on jätettävä iltaan asti huoneeseen, jonka lämpötila on enintään 24 astetta.Toista tämä menettely kolmen päivän ajan.

Neljäntenä päivänä purkissa näkyy paljon vihertäviä ituja, mutta on parempi antaa niiden kypsyä hieman enemmän.Voit tehdä tämän peittämällä toisen astian pohjan paperiliinalla, siirtämällä vihreät sinne ja jättämällä ne jääkaappiin.Seuraavana päivänä voit nauttia ensimmäisestä sadosta.

Sillä välin on löydetty yksinkertainen tapa saada aloe kasvamaan paljon nopeammin.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten