KotiReseptitSäilytä leikattua sitruunaa näin: se säilyy paljon pidempään, eikä se pääse muuttumaan...

Säilytä leikattua sitruunaa näin: se säilyy paljon pidempään, eikä se pääse muuttumaan sään vaikutuksesta

Jääkaapissa säilytettäessä sitruunat alkavat sään muuttua ja menettävät myös makunsa.Tämän voi kuitenkin välttää pienellä kikkailulla.’Huomio, uutiset!’ -portaalin keskustelussa kokki Pavel Sizov kertoi, mitä pitää tehdä.

Ruoka-asiantuntijan mukaan sinun on ensin otettava leikkuulauta ja peitettävä se polyeteenipussilla.Vaihtoehtoisesti voit käyttää elintarvikekalvoa.Sen jälkeen kannattaa ottaa sitruuna, leikata se viipaleiksi ja laittaa se materiaalin päälle.Lopulta jää vain laittaa hedelmä pakastimeen ja yhdessä laudan kanssa.

Sitruunan voi halutessaan viipaloida renkaiksi.

Kuva: freepik/ru.freepik.com.

Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta.Pakastimessa sitruuna altistuu alhaisille lämpötiloille eikä pilaannu.Lisäksi hedelmäviipaleiden kuorruttaminen auttaa ratkaisemaan toisen ärsyttävän ongelman.

’Näin se säilyy hyvin pitkään, ja se täyttää myös jään tehtävän, jos sillä halutaan jäähdyttää juomia’, Sizov vakuuttaa.

Aikaisemmin kotiäidille kerrottiin, miksi sitruunaa kaadetaan auringonkukkaöljyllä.Kävi ilmi, että sen jälkeen sitä voidaan käyttää erilaisten pintojen pesuun.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Säilytän aina leikattua sitruunaa tällä tavalla ja voin todellakin vahvistaa, että se säilyy paljon pidempään ja säilyttää raikkaan maun. Kiitos vinkistä, Pavel Sizov!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten