KotiReseptitItalialaiset salaisuudet täydellisen pizzataikinan valmistukseen: luettelo on julkaistu

Italialaiset salaisuudet täydellisen pizzataikinan valmistukseen: luettelo on julkaistu

Näyttäisi siltä, että mikä voisi olla yksinkertaisempaa kuin pizzapohjan valmistaminen – jauhoja ja vettä on joka talossa.Marie Claire -portaali kertoi niksit, joita kaikki italialaiset käyttävät pizzataikinan valmistuksessa.Se ei saa olla liian paksua, mutta ei myöskään liian ohutta.Ei liian kuivaa, muttei liian rasvaista.Ja mikä tärkeintä, taikinan valmistamiseen ei tarvitse käyttää paljon aikaa – 10 minuuttia riittää.

Ainekset:.

– Vesi – 200 millilitraa;
– Jauhot – 400 grammaa;
– Hiiva – yksi teelusikallinen;
– Voi – 50 grammaa;
– Suola – teelusikallinen.

Valmistustapa:.

Laita kaikki ainekset syvään kulhoon ja sekoita huolellisesti.Anna taikinan levätä 10 minuuttia ja kaulitse se sitten kaulimella ohueksi ympyräksi.

Tässä on muutama salaisuus, jotka tekevät siitä täydellisen:

Käytä nopeavaikutteista hiivaa.Käytä vain lämmintä vettä ja öljyä, jotta taikina on tasalaatuista.

Jätä taikina lämpimään paikkaan.Näin siitä tulee plastisempaa, jolloin voit helposti kaulata sen kaulimella.Ja vielä yksi tärkeä seikka – älä unohda ripotella pellin pintaan mannasuurimoita tai jauhoja.Tämä suojaa pizzaa tarttumiselta.

Jotta saat rapean ja ruokaisan kuoren, lämmitä uuni ensin oikeaan lämpötilaan ja laita pizza vasta sitten uuniin.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Mielestäni paras tapa valmistaa pizzapohja on käyttää nopeavaikutteista hiivaa ja varmistaa, että taikina on tasalaatuista lämpimän veden ja öljyn avulla. Näin lopputulos on aina täydellinen! Kiitos vinkistä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten