KotiMielenkiintoinenMunat on helppo kuoria: mitä kokeneet kotiäidit lisäävät veteen ennen kiehumista

Munat on helppo kuoria: mitä kokeneet kotiäidit lisäävät veteen ennen kiehumista

Keitetyt munat – yksi helpoimmista ja herkullisimmista tuotteista pöydässämme.Usein kotiäidit kohtaavat kuitenkin ongelman, kun kuori erottuu huonosti proteiinista, mikä tekee munien puhdistusprosessista todellisen koettelemuksen.

Tähän voi olla monia syitä, ja muutaman lifehackin tunteminen auttaa ratkaisemaan tämän ongelman lopullisesti.Katsotaanpa askel askeleelta, millä toimilla kovaksi keitettyjen munien kuoriminen kuorestaan on helppoa.

Miten keitetyt munat kuoritaan helposti – lifehack:

VAIHE 1 : Ota kananmunat pois jääkaapista etukäteen ja anna niiden lämmetä huoneenlämpöisiksi.

VAIHE 2 : Lämmitä vesi, jossa keität munat, myös huoneenlämpöiseksi.

VAIHE 3 : Laita noin puoli tl ruokasoodaa veteen.ruokasoodaa.

VAIHE 4 : Ravista munia hieman ja upota ne varovasti veteen.Varmista, että vesi peittää munat kahdella sormella eikä ole liian kuumaa, sillä muuten tuote voi haljeta äkillisen lämpötilan muutoksen tai nesteen puutteen vuoksi.

VAIHE 5 : Aseta pannu liedelle ja kypsennä kananmunia tarvittavan ajan.

Yksinkertaisia suosituksia noudattamalla voit välttää keitettyjen munien puhdistukseen liittyvät ongelmat.Tärkeintä – noudata lämpötilaohjelmaa, käytä ruokasoodaa ja älä unohda ravistaa munia hieman ennen keittämistä.Sitten kuori irtoaa proteiinista helposti ja vaivattomasti, ja munien keittämisprosessi muuttuu yhdeksi nautinnoksi.Tarkista ja muista!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Kiitos vinkistä! En ole koskaan kokeillut lisätä ruokasoodaa veteen ennen keittämistä, mutta tämä kuulostaa loistavalta idealta. Aion ehdottomasti testata tätä seuraavalla kerralla keittäessäni munia. Toivottavasti tämä ratkaisee kuorimisongelmani!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten