KotiKotitalouden niksitKokeile tätä helppoa luonnollista lannoitetta, jolla saat kotikukkasi kukoistamaan unohtumattomalla tavalla.

Kokeile tätä helppoa luonnollista lannoitetta, jolla saat kotikukkasi kukoistamaan unohtumattomalla tavalla.

Sen lisäksi, että sisäkasvit ovat esteettisesti miellyttäviä, niillä on myös terveys- ja hyvinvointivelvoite.Vihreitä lemmikkejä ihailevat joutuvat usein ostamaan erikoislannoitteita ja ruokkimaan lemmikkejään.

Mutta kaikki eivät ole tietoisia siitä, että voit valmistaa käsilläsi toimivaa kasvisruokaa tavallisista kotitaloustarvikkeista.Seuraavassa on ohjeita, joiden avulla voit avata salaisuuden, jonka avulla voit tarjota kasveillesi valkosipulilla ja vedellä parhaat mahdolliset olosuhteet kukoistukselle ja rehevälle kasvulle.

Kerää aluksi yhteen seuraavat komponentit: Yksi litra lämmitettyä (ei kiehuvaa) vettä ja yksi teelusikallinen hienonnettua valkosipulia.Hienonnettua tuoretta valkosipulia kannattaa käyttää, jos hienonnettua valkosipulia ei ole saatavilla.

Murskattu valkosipuli lisätään kiehuvaan veteen ja sekoitetaan huolellisesti, kunnes se liukenee.(2)On tärkeää, että syntyneen liuoksen annetaan jäähtyä huoneenlämpötilaan, sillä liian kuuma neste voi vahingoittaa kasvien herkkiä juuria.

Kun ravinneliuos on valmis, siirrä sitä varovasti multaan viherkasvien juurien alle varoen joutumasta sitä lehtien päälle.Koska voimakas kasvu riippuu siitä, että ravinteet pääsevät suoraan juuristoon, tämä estää palovammoja.

Tee tämä helppo prosessi uudelleen neljän viikon välein.Valkosipulin lisääminen säännöllisesti huonekasvien pintaan parantaa huomattavasti niiden terveyttä ja elinvoimaisuutta.

Valkosipulin erityisominaisuudet tekevät siitä niin erinomaisen pintakäsittelyn. Se on tuoksuva vihannes. valkosipuli antaa kasveille niiden tarvitsemaa ravintoa ja suojaa niitä erilaisilta sairauksilta rikki- ja antibakteeristen ominaisuuksiensa ansiosta. rehevien lehtien ja runsaiden kukkien ansiosta tämä edullinen kotitekoinen ruoka pitää vihreät lemmikkisi vahvoina, terveinä ja tyytyväisinä!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten