KotiKotitalouden niksitKokeile tätä helppoa luonnollista lannoitetta, joka saa kotisi kukat kukoistamaan upeasti.

Kokeile tätä helppoa luonnollista lannoitetta, joka saa kotisi kukat kukoistamaan upeasti.

Velvollisuus huonekasvien terveyttä ja hyvinvointia kohtaan on olemassa niiden esteettisen arvon lisäksi.Ympäristöystävällisten lemmikkieläinten ystävät joutuvat usein ostamaan erikoislannoitteita ja ruokkimaan eläimiään.Kaikki ihmiset voivat valmistaa tehokasta kasvisruokaa omin käsin tavallisista kotitaloustarvikkeista, mutta kaikki eivät ole tästä tietoisia.Näin tarjoat kasveillesi valkosipulilla ja vedellä parhaat mahdolliset olosuhteet kukkimiseen ja rehevään kasvuun – tekniikkaan, jonka paljastamme näissä ohjeissamme.Seuraavat ainekset on ensin kerättävä yhteen: Yksi litra lämmintä (ei kiehuvaa) vettä ja yksi teelusikallinen hienonnettua valkosipulia. leikkaa tuoretta valkosipulia pieniksi paloiksi, jos sinulla ei ole hienonnettua.

Toiseksi sekoita murskattu valkosipuli kokonaan, kunnes se liukenee kuumaan veteen. kun seos on saavuttanut huoneenlämmön, anna sen tehdä niin. Liian kuuma neste voi vahingoittaa kasvien herkkiä juuria.

Lopuksi, kun lannoiteliuos on valmis, kaada se varovasti maahan viherkasvien juurien alle varoen, ettei sitä pääse lehtien päälle.Näin varmistetaan ravinteiden suora saanti juuristoon – joka on välttämätöntä vankalle kasvulle – ja estetään palovammat.

Neljänneksi: Suorita tämä helppo prosessi kerran neljässä viikossa. Talon kasvit näyttävät paljon paremmilta ja elinvoimaisemmilta, jos niiden pinnat käsitellään säännöllisesti valkosipulilla.

Tämän aromaattisen vihanneksen erityisominaisuuksien vuoksi valkosipulin pintakäsittely toimii uskomattoman hyvin. valkosipuli antaa kasveille elintärkeitä ravintoaineita ja suojaa niitä monilta sairauksilta rikki- ja antibakteeristen ainesosiensa ansiosta. vihreät kumppanisi pysyvät siis terveinä, kestävinä ja onnellisina, ja niillä on paljon kukkia ja reheviä lehtiä tämän edullisen DIY-reseptin ansiosta!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Minusta tämä on loistava vinkki! Luonnollinen lannoite on aina parempi vaihtoehto kuin kemikaalit. Ja vieläpä valkosipulilla, joka on niin monikäyttöinen ja terveellinen! Tätä täytyy ehdottomasti kokeilla kotona.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten