KotiKotitalouden niksitKokeile tätä helppoa luonnollista lannoitetta, jolla saat kotikukkasi kukkimaan ikimuistoisella tavalla.

Kokeile tätä helppoa luonnollista lannoitetta, jolla saat kotikukkasi kukkimaan ikimuistoisella tavalla.

Sisäkasvien pitämiseen liittyy vastuu niiden terveydestä ja hyvinvoinnista esteettisen arvon lisäksi.Vihreiden lemmikkieläinten omistajat joutuvat usein ostamaan erikoislannoitteita ja ruokkimaan lemmikkejään.

Mutta harva on tietoinen siitä, että voit valmistaa tehokasta kasviruokaa tavallisista kotitaloustarvikkeista ja omin käsin.Näissä ohjeissa kerrotaan menetelmä, jolla voit antaa kasveillesi parhaat mahdolliset kasvu- ja kukintaolosuhteet valkosipulin ja veden avulla.

Kokoa aluksi seuraavat osat: Yksi teelusikallinen hienonnettua valkosipulia ja yksi litra kuumaa (ei kiehuvaa) vettä. pilko tuoretta valkosipulia, jos sinulla ei ole hienonnettua.

Toiseksi lisää murskattu valkosipuli suureen kattilaan kiehuvaa vettä ja sekoita, kunnes valkosipuli on täysin liuennut. anna sen jälkeen syntyneen liuoksen jäähtyä huoneenlämpötilaan, koska liian kuuma neste voi vahingoittaa kasvien herkkiä juuria.

Kolmanneksi, kun lannoiteliuos on valmis, siirrä se varovasti, varoen joutumasta lehtien päälle, multaan vihreiden kasvien juurien alle.Sen lisäksi, että näin estät palovammat, tämä takaa sen, että ravinteet pääsevät suoraan juuristoon – mikä on välttämätöntä vankan kasvun kannalta.

Neljänneksi, suorita tämä helppo prosessi uudelleen neljän viikon välein.Huonekasvit hyötyvät suuresti säännöllisestä valkosipulin pintakäsittelystä, joka myös antaa niille paljon elinvoimaa.

Tämän kirpeän vihanneksen erityisominaisuudet ovat avain valkosipulin pintakäsittelyn tehokkuuteen.Valkosipuli antaa kasveille elintärkeitä ravintoaineita ja suojaa niitä erilaisilta sairauksilta rikki- ja antibakteeristen ainesosiensa ansiosta.Näin viherkasvit pysyvät terveinä, vahvoina ja onnellisina, ja niillä on paljon kukkia ja reheviä lehtiä tämän edullisen DIY-reseptin ansiosta!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Tämä on kyllä loistava vinkki! Rakastan luonnollisia ratkaisuja kotikasvieni hoitoon ja tämä vaikuttaa todella hyvältä keinolta saada ne kukoistamaan. En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan tätä valkosipulilannoitetta omien viherkasvieni kanssa. Kiitos vinkistä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten