KotiKotitalouden niksitMonet kotiäidit pesevät edelleen raastimen väärin: muista puhdistusmenetelmä astianpesugeelillä

Monet kotiäidit pesevät edelleen raastimen väärin: muista puhdistusmenetelmä astianpesugeelillä

Raastava on välttämätön apulainen keittiössä, jota ilman on vaikea kuvitella monien ruokien valmistamista. Vihannesten, hedelmien, juuston ja muiden tuotteiden jauhaminen sen avulla säästää merkittävästi aikaa ja vaivaa. 

 

Jopa sellaisella näennäisesti yksinkertaisella menettelyllä, kuten raastimen pesu, on omat vivahteensa ja hienovaraisuutensa.

Noudattamalla yllä olevia suosituksia voit kuitenkin helposti selviytyä tästä tehtävästä ja pitää lisävarusteen täydellisen puhtaana.

Esiöljytys, liotus pesuaineella, hammasharjan käyttö, sitruunan levittäminen ja perusteellinen kuivaus ovat viisi yksinkertaista vaihetta, jotka auttavat pitämään raastimen täydellisessä kunnossa ja pidentämään sen käyttöikää.

Älä unohda kiinnittää huomiota tähän korvaamattomaan keittiöavustajaan, ja se ilahduttaa sinua moitteettomilla tuloksilla useiden vuosien ajan.

 

 

Käytön jälkeen on kuitenkin ongelma raastimen puhdistamisessa hampaisiin tarttuneesta ruokajätteestä. Näennäisestä yksinkertaisuudestaan ​​huolimatta tämä prosessi voi aiheuttaa tiettyjä vaikeuksia. Samaan aikaan on olemassa todistettuja menetelmiä, jotka auttavat sinua käsittelemään raastimen lian nopeasti ja tehokkaasti. Katsotaanpa niitä.

 

Ohjeet raastimen tehokkaaseen puhdistamiseen:

 

Ensinnäkin yksinkertaisin ja tehokkain tapa on esikäsitellä raastin kasviöljyllä ennen käyttöä. Tämä vähentää merkittävästi ruokajäämien kiinnittymistä neilikkaan, mikä helpottaa puhdistusta.

 

Toiseksi voit käyttää klassista liotusmenetelmää. Tätä varten aseta raastin suureen astiaan, täytä se lämpimällä vedellä lisäämällä pieni määrä pesuainetta, esimerkiksi astianpesugeeliä, ja anna seistä 10-20 minuuttia. Sitten ei jää muuta kuin pestä pehmenneet ruokajätteet pois.

 

Kolmanneksi raastimen hampaiden perusteellisempaa puhdistamista varten puhdas vanha hammasharja on ihanteellinen. Sen jäykät harjakset helpottavat pinttyneimpienkin tahrojen poistamista.

 

Neljänneksi , peruspuhdistuksen jälkeen on suositeltavaa käsitellä raastin sitruunaviipaleella. Tämä ei vain anna sille raikasta aromia, vaan tarjoaa myös ylimääräisen antibakteerisen vaikutuksen.

 

Viidenneksi viimeinen vaihe on raastimen perusteellinen pesu juoksevan veden alla ja sitten kuivaus. Tämä välttää epämiellyttäviä hajuja ja pidentää keittiötarvikkeen käyttöikää.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten