KotiKotitalouden niksitPestyihin ikkunoihin ei jää raitoja: muista nämä 4 yksinkertaista puhdistusmenetelmää

Pestyihin ikkunoihin ei jää raitoja: muista nämä 4 yksinkertaista puhdistusmenetelmää

Ikkunat ovat olennainen osa jokaista huonetta talossa tai asunnossa. Huoneen yleinen mukavuus ja houkuttelevuus riippuu suoraan niiden ulkonäöstä. Jokainen kotiäiti pyrkii pitämään ikkunat täysin puhtaina, mutta säännöllinen pesu ei aina auta pääsemään eroon tahroista ja pinttyneestä lialta. Älä kuitenkaan masennu, on olemassa tehokkaita tapoja varmistaa, että ikkunasi ovat tahrattoman puhtaat.

 

Ensinnäkin ikkunoiden pesuun voidaan käyttää niin sanottua S-tekniikkaa. Tätä varten sinun on levitettävä saippualiuosta lasille suihkepullolla ja otettava sitten kumikaavin ja tehtävä S-muotoisia liikkeitä reunoista keskelle ja ylhäältä alas. Tämä järjestys ja erikoistyökalun käyttö välttävät juovien ilmestymisen ikkunoihin.

  • Näitä yksinkertaisia ​​sääntöjä noudattamalla voit nopeasti ja tehokkaasti siivota kotisi tai asuntosi ikkunat. Ne ovat täydellisen puhtaita, ilman raitoja tai likajälkiä, mikä antaa huoneelle hyvin hoidetun ja siistin ilmeen. Ikkunoiden säännöllinen puhdistus kuvatuilla menetelmillä pitää ne moitteettomassa kunnossa ja antaa sinun nauttia kodikkaasta tunnelmasta.

Toiseksi voit käyttää veden ja etikan liuosta yhtä suuressa suhteessa. Levitä tämä seos lasille ja pyyhi sitten ylimäärä rievulla. Tämän jälkeen voit pestä ikkunan tavalliseen tapaan. Vaihtoehtoisesti voit valmistaa liuoksen, jossa on puoli osa vettä, neljäsosa etikkaa ja neljäsosa astianpesuainetta.

 

Kolmanneksi , älä unohda kehyksen sisäpuolta, johon myös lika kerääntyy. Jos kehystä ei ole pesty pitkään aikaan, ripottele likaantuneet alueet ruokasoodalla, kaada etikkaa niiden päälle ja odota, kunnes koostumus alkaa vaahtoamaan. Poista sitten ylimäärä rievulla.

 

Neljänneksi viimeinen vaihe on kaihtimen puhdistaminen. Tätä varten tarvitset keittiöpihdit, jotka on kääritty mikrokuituliinoihin. Aja ne jokaisen sokean laatan yli ja kostuta materiaali kevyesti vedellä pölyn ja lian poistamiseksi tehokkaammin.

 

 

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten