KotiMielenkiintoinenMiten saat pudonneen kengännauhan takaisin vaatteisiisi: cocktailtempputemppu

Miten saat pudonneen kengännauhan takaisin vaatteisiisi: cocktailtempputemppu

Joskus pesun jälkeen collegepaidan tai tuulitakin huppu venyy, ja kiristysnauha putoaa rei’istä.Joskus tämä voi aiheuttaa todellista haittaa, koska sitä on lähes mahdotonta työntää takaisin nopeasti ja vaivattomasti.On kuitenkin olemassa helppo ja kätevä tapa ratkaista tämä ongelma muovisen cocktail-pillin avulla.

Katsotaanpa kahta hyödyllistä vinkkiä, joiden avulla voit helposti lisätä kiristysnauhan vaatteeseesi.

Ensinnäkin sinun on pujotettava naru 3-4 senttimetrin pituiseen putkeen ja kiinnitettävä se nitojalla.Työnnä sitten tämä rakenne varovasti hupun toisella puolella olevaan reikään.Muovin sileyden ansiosta putki kulkee nopeasti ja helposti toiselle puolelle.Kun se on vedetty sieltä ulos yhdessä narun kanssa, on enää vain leikattava niitin niittimestä ja sidottava naru solmulla.

Toiseksi, tällainen putki on hyödyllinen myös silloin, kun kengännauhan toinen pää on hämärtynyt.Riittää, että katkaiset oljenkappaleen, pujotat narun sen läpi ja kuumennat sitä tulella.Putki estää reunoja pörröttämästä lisää, ja kuumuus sulattaa langat yhteen.

Yleisesti ottaen muoviputki cocktailille on yksinkertainen ja edullinen, mutta erittäin hyödyllinen laite kaikille huppujen omistajille.Ei siis kannata ostaa erityisiä vempaimia, jos kotitaloudessasi on aina kertakäyttöisiä juoma-astioita.Pidä sitä sytyttimen ja sakset – vieressä, eikä yksikään huppu pelkää sinua!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Kiitos tästä vinkistä! En olisi ikinä keksinyt tällaista ratkaisua itse. Todella kätevä ja yksinkertainen tapa saada kiristysnauha takaisin paikoilleen. Aion ehdottomasti kokeilla tätä seuraavan kerran kun kohtaan tämän ongelman vaatteissani.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten