KotiMielenkiintoinenPasta ei ole tahmeaa kypsennyksen jälkeen: muista nämä 3 yksinkertaista kypsennystemppua

Pasta ei ole tahmeaa kypsennyksen jälkeen: muista nämä 3 yksinkertaista kypsennystemppua

Täydellisen pastan keittäminen vaikuttaa usein yksinkertaiselta tehtävältä, mutta käytännössä monet törmäävät ongelmiin, joissa pasta tarttuu yhteen, muuttuu mauttomaksi tai jää keittämättä.

Tämän välttämiseksi sinun on tiedettävä ja noudatettava muutamia tärkeitä sääntöjä, jotka auttavat sinua luomaan herkullisen lisukkeen, joka on todellisen kulinaarisen mestariteoksen arvoinen.

Ensinnäkin pasta on keitettävä suuressa vesimäärässä.Ihanteellinen valinta on kuuden litran kattila, joka on täytetty 70-75 % nesteellä.Tämä estää pastaa tarttumasta yhteen ja muuttumasta epämiellyttäväksi massaksi.

Toiseksi on suositeltavaa, että korkealaatuinen pasta kypsennetään hieman alikypsäksi.Ota ne pois liedeltä 1-2 minuuttia ennen pakkauksessa ilmoitetun ajan umpeutumista.Näin saat pastaa, joka on kohtuullisen kiinteää, maukasta ja terveellisempää, koska sen glykeeminen indeksi on alhainen.

Kolmanneksi , keittämisen jälkeen pasta on huuhdeltava välittömästi kylmällä vedellä.Tämä pysäyttää kypsennysprosessin ja estää niitä pehmenemästä entisestään.Tällainen temppu on hyödyllinen, jos pastaa ei ole tarkoitus syödä heti.

Noudattamalla näitä yksinkertaisia sääntöjä voit nauttia täydellisestä pastasta joka kerta.Niillä on herkullinen maku, murea mutta ei kypsennetty rakenne, ja niistä tulee minkä tahansa pöydän todellinen koriste.Hyvää ruokahalua!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Pasta ei saa olla tahmeaa kypsennyksen jälkeen! Itse suosin suurta kattilaa ja hieman alikypsää pastaa. Huuhtelu kylmällä vedellä on ehdoton! Näin jokainen annos on täydellinen herkku.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten