KotiReseptitKiinnitä huomiota tähän: venäläisille kerrottiin, miten valita valmis liha kebabia varten

Kiinnitä huomiota tähän: venäläisille kerrottiin, miten valita valmis liha kebabia varten

Laatuasiantuntija Anastasia Osipova kertoi, miten valita valmis kebab.Hän kehotti kiinnittämään huomiota jo valmiiksi marinoidun lihan joihinkin parametreihin, jotta toukokuun juhlapyhien lomaa ei pilaisi ruokamyrkytys, eikä ruokalaji tuottaisi pettymystä maullaan.

Kebab-puolivalmisteen pakkauksen tulisi olla teollisesti valmistettu, ja jos se on astia, kannen tulisi istua tiiviisti astiaan.Etiketissä on ilmoitettava koostumus, valmistaja ja viimeinen käyttöpäivä – jos ainakin jotain on ’unohdettu’ kirjoittaa, on vaarallista ottaa tällaista lihaa.

Koostumuksessa ei saa olla kosteutta pidättäviä aineita, esimerkiksi lisäainetta E-450.Suositeltava marinadin koostumus on etikka ja sitruuna, koska tämä koostumus antaa lihalle turvallisimman säilyvyysajan, TVSpb kertoo.

Aikaisemmin venäläisille kerrottiin, miten valita täydellinen liha kebabiin.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Minusta on erittäin tärkeää kiinnittää huomiota valmiiksi marinoitujen lihojen laatuun ja pakkauksen kuntoon, jotta vältettäisiin mahdolliset ruokamyrkytykset ja pettymykset makuelämyksessä. Hyvän kebabin valitsemiseen vaikuttaa myös koostumus, valmistaja ja viimeinen käyttöpäivä. Ei kannata ottaa riskejä ja valita epäselvästi merkittyjä tuotteita.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten