KotiPuhdistusvinkitMitä lisätä jauheeseen pesuvaikutuksen parantamiseksi: 3 edullista kotiruokaa

Mitä lisätä jauheeseen pesuvaikutuksen parantamiseksi: 3 edullista kotiruokaa

Hohtava puhtaus ja kirkkaat värit tekevät vaatteidemme ulkonäöstä virheettömän. Usein kuitenkin käy niin, että kalliiden pesuaineiden käytön jälkeen tavarat menettävät alkuperäisen tuoreutensa. 

 

Noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​mutta tehokkaita vinkkejä avaat uusia näköaloja vaatekaappisi moitteettoman ulkonäön ylläpitämiseen.

Edullisten boosterien ja laadukkaan pesujauheen yhdistelmä auttaa saavuttamaan halutun tuloksen ilman lisäkustannuksia.

Älä pelkää kokeilla ja löytää salaiset reseptisi täydelliseen pesuun.

Loppujen lopuksi joskus yksinkertaisimmatkin ratkaisut voivat saada aikaan todellisia ihmeitä, jotka palauttavat tavaroillesi hämmästyttävän tuoreuden ja hehkun.

 

 

Pyrkiessämme täydelliseen pesutulokseen unohdamme usein yksinkertaiset mutta tehokkaat ratkaisut, jotka ovat kirjaimellisesti ulottuvillamme. Tässä artikkelissa paljastamme 3 salaisuutta, joiden avulla voit tehostaa pyykinpesuainetta käyttämällä edullisia ainesosia, jotka auttavat palauttamaan vaatekaappisi entisen kiillon ja pidentämään sen käyttöikää.

 

Ensinnäkin tavallisella sokerilla on uskomaton voima säilyttää kankaiden lumenvalkoisuus ja suojata herkkiä materiaaleja muodonmuutoksilta . Lisäämällä vain yksi ruokalusikallinen tätä edullista ainesosaa hoitoaineosastoosi on salainen aseesi taistelussa täydellisen ulkonäön puolesta. Sokeri ei ainoastaan ​​estä väriesineiden haalistumista, vaan myös suojaa niitä ei-toivotulta irtoamiselta.

 

Toiseksi pöytäsuola, joka on kaikille tuttu, tarjoaa korvaamatonta apua pesun tehokkuuden lisäämisessä . Lisäämällä yhden ruokalusikallisen tätä saatavilla olevaa komponenttia aktivoit jauheen huuhtoutumisprosessin kangaskuiduista, mikä takaa paremman ja nopeamman pesun ilman värin häviämisen riskiä.  

 

Kolmanneksi ammoniakin käyttö on todellinen pelastus värillisille tavaroillesi . Valmista erityinen liuos sekoittamalla enintään 1 rkl. ammoniakkia 5 litralla. vettä. Kun peset, lisää noin 4 rkl. kaada saatu liuos koneen rumpuun – ja kauniit asusi säilyttävät koskemattoman kiiltonsa.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten