KotiPuutarhuriÄlä heitä vanhoja suihkuverhojasi pois: 10 hyödyllistä ideaa niiden käyttöön kotona ja...

Älä heitä vanhoja suihkuverhojasi pois: 10 hyödyllistä ideaa niiden käyttöön kotona ja keittiössä

Nykymaailmassa, jossa ympäristöystävällisyyden ja kestävyyden arvot ovat yhä tärkeämpiä, on tärkeää löytää luovia tapoja pidentää arjen tavaroiden käyttöikää. Yksi tällainen esine, joka liian usein päätyy roskakoriin, kun se saavuttaa käyttöikänsä lopussa, on suihkuverho.

Kuten näette, vanhasta suihkuverhosta voi tulla yleinen avustaja monien kotitalousongelmien ratkaisemisessa. Sen kestävyys, vedenkestävyys ja toimivuus avaavat suuria mahdollisuuksia luovuudelle. Pienellä mielikuvituksen ja käsityötaidon avulla voit antaa tälle esineelle uuden elämän säästäen samalla rahaa ja tekemällä oman osansa ympäristön hyväksi. Älä kiirehdi heittämään pois vanhentuneita tavaroita – ehkä ne löytävät edelleen käyttönsä uudessa ominaisuudessa! 

 

 

Tämä kestävä ja vettä hylkivä tuote voi kuitenkin saada toisen elämän. Tässä artikkelissa tarkastellaan 9 luovaa ideaa vanhan verhon kierrättämiseen ja sen uudelleenkäyttöön kotonasi.

 

Ensinnäkin verhot ovat erinomaisia ​​keittiön laatikoiden vuorauksia, jotka helpottavat niiden puhdistamista ja säilyttävät siistin ulkonäön.

 

Toiseksi vanhasta verhosta voi tulla eräänlainen ”ovi” avohyllyille autotallissa, navetassa tai kellarissa, mikä suojaa niiden sisältöä pölyltä, lialta ja jopa uteliailta katseilta.

 

Kolmanneksi se on erinomainen lattiapäällyste, joka suojaa lattioita vaurioilta remontin aikana.

 

Neljänneksi yksinkertaisten muutosten avulla verho voidaan muuttaa koristeelliseksi tyynyksi terassin tai verannalla oleviin huonekaluihin, mikä lisää sisätiloihin kirkkaita aksentteja.

 

Viidenneksi , kun menet piknikille, voit peittää peiton verholla, mikä muodostaa esteen kasteelle ja kosteudelle.

 

Kuudenneksi , verhoista tulee kestäviä ja käytännöllisiä lautasliinoja keittiön pöytään, jotka on helppo pestä ja joita voidaan käyttää monta kertaa uudelleen.

 

Seitsemänneksi verhon vedenpitävyyden ansiosta voit käyttää sitä pöytäliinana ulkopöydän peittämiseen, mikä suojaa sitä kosteudelta.

 

Kahdeksanneksi , vain muutamassa tunnissa voit ommella vanhasta verhosta kestävän pussin, joka sopii hyvin kauppaan tai markkinoille. 

 

Yhdeksänneksi voit tehdä verhosta suojakannen keittokirjoille, joka suojaa niitä saastumiselta ruoanlaiton aikana.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten