KotiKotitalouden niksitÄlä heitä pois vanhoja tyynyjä: 5 hyödyllistä tapaa käyttää niitä kotona ja...

Älä heitä pois vanhoja tyynyjä: 5 hyödyllistä tapaa käyttää niitä kotona ja keittiössä

Nykyaikaisessa kulutusmaailmassa alkuperäisen tarkoituksensa menettäneet tavarat päätyvät usein kaatopaikalle. Järkevämpi lähestymistapa on kuitenkin löytää niille uusia käyttötarkoituksia ja siten pidentää niiden elinkaarta. Vanhat tyynyt ovat tästä hyvä esimerkki. 

Nyt tiedät, että vanhat tyynyt ovat erittäin arvokkaita kotikäyttöön. Pienellä luovuudella voit hyödyntää niitä, vähentää jätettä ja tehdä osasi ympäristön suojelemiseksi. Älä kiirehdi heittämään pois vanhentuneita tavaroita – ehkä ne palvelevat sinua edelleen uskollisesti uudessa ominaisuudessa.

 

 

Vaikka ne eivät enää sovellu nukkumiseen, niitä voidaan käyttää moniin kotitaloustarkoituksiin pienellä luovuudella. Tässä artikkelissa tarkastellaan useita hyödyllisiä ideoita, jotka auttavat antamaan toisen elämän näennäisesti tarpeettomille tyynyille.

 

Ensinnäkin käytöstä poistettuja tyynyjä voidaan käyttää putkien eristämiseen pakkaselta talvella – yksinkertaisesti kääri ne putken osan ympärille.

 

Toiseksi , voit tehdä alkuperäisen kodin ottomaanin vanhasta tyynystä peittämällä sen haluamallasi kankaalla.

 

Kolmanneksi , käytä tyynyn täytettä kotitekoisten pehmolelujen täytteenä.

 

Neljänneksi tyynyt voivat toimia luotettavana pakkauksena ja iskunvaimennuksena, kun siirretään tai kuljetetaan särkyviä esineitä, kuten astioita ja lasia.

 

Viidenneksi , vanha tyyny voidaan muuttaa mukavaksi sängyksi lemmikille.

 

Kuudenneksi höyhentäyte soveltuu hyvin orgaaniseksi lannoitteeksi sekä puutarhaan että vihannespuutarhaan.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten