KotiUncategorizedTerrypyyhkeistä tulee epätavallisen pehmeitä: kirjoita ylös näiden 3 pesuliuoksen koostumus

Terrypyyhkeistä tulee epätavallisen pehmeitä: kirjoita ylös näiden 3 pesuliuoksen koostumus

Pehmeät ja pehmeät pyyhkeet ovat kodin viihtyisyyden ja mukavuuden ruumiillistuma suihkun tai kylvyn jälkeen. Toistuva pesu tekee niistä kuitenkin usein kovia ja karkeita tuotteita, kuten hiekkapaperia. 

 

Nyt tiedät, että pyyhkeiden pehmeyden ja pörröisyyden palauttaminen ei ole ollenkaan vaikeaa.
Riittää, kun käytät saatavilla olevia ja edullisia ainesosia, joita löytyy joka kodista.
Ruokasoodasta, ruokasuolasta ja pöytäetikasta tulee uskollisia avustajiasi taistelussa ihanteellisen viihtyisyyden ja mukavuuden puolesta vesitoimenpiteiden jälkeen.
Älä unohda pyyhkeiden asianmukaista kuivaamista – tämä on avain niiden kestävyyteen ja alkuperäisen pehmeyden säilyttämiseen, ja kotisi täyttyy lämmön ja vieraanvaraisuuden ilmapiiristä!

 

 

On kuitenkin olemassa kotihoitoja, jotka voivat helposti ratkaista tämän ongelman.

 

Ensinnäkin pöytäetikka on todellinen pelastus pyyhkeillesi  . Liota niitä pari minuuttia seoksessa, jossa on 50 ml etikkaa ja 5 litraa vettä, ja tulos hämmästyttää sinua. Tämä yksinkertainen toimenpide palauttaa pehmeyden jopa kaikkein kuluneimmille esineille.

 

Toiseksi tavallisesta ruokasuolasta tulee odottamaton liittolainen taistelussa pyyhkeiden pörröisyydestä . Lisää se suoraan pesukoneen rumpuun ennen pesua tai valmista suolaliuos (100 grammaa suolaa 5 litrassa lämmintä vettä) liotusta varten pääohjelman jälkeen. On tärkeää käyttää suolaa ilman aromaattisia tai värillisiä lisäaineita ja huuhdella pyyhkeet huolellisesti käsittelyn jälkeen, jotta vältytään vastakkaisesta vaikutuksesta.

 

Kolmanneksi froteepyyhkeiden pehmeyden palauttamisen salaisuus on tavallinen  ruokasooda . Tämä edullinen ainesosa selviytyy kaikkein sitkeimmistäkin kovuustapauksista ja toimii tehokkaasti myös kovissa vesissä. Lisää 1 rkl. sooda 1 litralle. lämmintä vettä, liota pyyhkeet tässä liuoksessa pesun jälkeen – kuidut suoristuvat ja jäljelle jäänyt jauhe liukenee palauttaen pehmeyden.

 

Nyt tiedät, että pyyhkeiden pehmeyden ja pörröisyyden palauttaminen ei ole ollenkaan vaikeaa. Riittää, kun käytät saatavilla olevia ja edullisia ainesosia, joita löytyy joka kodista. Ruokasoodasta, ruokasuolasta ja pöytäetikasta tulee uskollisia avustajiasi taistelussa ihanteellisen viihtyisyyden ja mukavuuden puolesta vesitoimenpiteiden jälkeen. Älä unohda pyyhkeiden asianmukaista kuivaamista – tämä on avain niiden kestävyyteen ja alkuperäisen pehmeyden säilyttämiseen, ja kotisi täyttyy lämmön ja vieraanvaraisuuden ilmapiiristä!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten