KotiKeittiöniksitKellastuneet pistorasiat ja kytkimet loistavat jälleen: muista tämän liuoksen koostumus

Kellastuneet pistorasiat ja kytkimet loistavat jälleen: muista tämän liuoksen koostumus

Valkoiset muoviset pistorasiat ja kytkimet kellastuvat jonkin ajan kuluttua ja menettävät alkuperäisen houkuttelevan ulkonäkönsä.On kuitenkin olemassa helppo ja edullinen tapa saada ne takaisin alkuperäiseen valkoisuuteensa ilman suurempaa vaivaa.

Pistorasioiden ja kytkimien valkaisu vaatii vain yhden edullisen korjaustoimenpiteen – apteekista saatavan dimexidiliuoksen.Tällä tuotteella on erinomaiset valkaisuominaisuudet, ja sen avulla pääset nopeasti eroon ei-toivotusta kellastumisesta.

Ohjeet dimexidin käytöstä valkaisuun:.

VAIHE 1 : Osta apteekista dimeksidiliuos.Sitä voidaan käyttää joko puhtaana tai laimennettuna vedellä suhteessa 1:1.

VAIHE 2 : Muista käyttää kumihanskoja, sillä dimeksidi voi kuivattaa käsien ihoa.

VAIHE 3 : Liota puhdas puuvillakangas tai rätti dimexidiliuokseen.

VAIHE 4 : Pyyhi kostutetulla liinalla varovasti pistorasioiden ja kytkimien pintaa kiinnittäen erityistä huomiota saastuneimpiin kohtiin.

VAIHE 5 : Toista toimenpide tarvittaessa useita kertoja, kunnes saavutetaan haluttu tulos.

VAIHE 6 : Pyyhi ulostuloaukot ja kytkimet käsittelyn jälkeen huolellisesti kuivalla liinalla ja poista mahdolliset liuosjäämät.

Yksinkertaisen ja edullisen korjaustoimenpiteen, dimetoksidiliuoksen, ansiosta voit helposti hoitaa muovisten pistorasioiden ja kytkimien kellastumisen.Noudattamalla yksinkertaisia ohjeita saat ne nopeasti ja vaivattomasti takaisin alkuperäiseen valkoisuuteensa.Muista noudattaa varotoimia työskennellessäsi Dimexidin kanssa ja nauti sähköasennusten uudistuneesta ulkonäöstä.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

    • Kyllä, dimexidiliuoksen käyttö on turvallista muovisten pistorasioiden ja kytkimien valkaisuun. Se on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto, koska se on tehokas ja vaatii vain pienen määrän tuotetta käytettäessä. Voit siis huoletta käyttää sitä palauttamaan pistorasiat ja kytkimet niiden alkuperäiseen valkoisuuteen!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten