KotiKeittiöniksitMiten tajuavat kotiäidit käyttävät vetyperoksidia kotona ja kotona: 7 hyödyllistä lifehackia

Miten tajuavat kotiäidit käyttävät vetyperoksidia kotona ja kotona: 7 hyödyllistä lifehackia

Vetyperoksidi on hämmästyttävä lääke, joka voi olla kätevä paitsi haavojen hoidossa myös kotona.Se on ympäristöystävällinen ja turvallinen terveydelle, ja sillä on voimakkaita puhdistus- ja valkaisuominaisuuksia.Katsotaanpa 7 tapaa käyttää vetyperoksidia kotona.

Ensinnäkin sitä voidaan lisätä pesun yhteydessä antamaan valkoisille esineille täyteläisempi väri.Vain 1 kupillinen tuotetta pesukoneen rummussa kirkastaa tuntuvasti vuodevaatteita.

Toiseksi vetyperoksidi on kätevä desinfioida astianpesupesusieniä.Sieni on liotettava peroksidin ja veden seoksessa 10 minuuttia – tämän toimenpiteen jälkeen sitä voidaan käyttää uudelleen.

Kolmanneksi se on erinomainen lääke ruosteen poistamiseen työkaluista, leluista ja muista esineistä.Se sekoitetaan viinikiven ja ruokasoodan kanssa tahnaksi ja jätetään pinnalle tunniksi.

Neljänneksi, peroksidia voidaan käyttää puisten leikkuulautojen puhdistamiseen ja desinfiointiin – käsittele niitä vain 3-prosenttisella liuoksella 10-20 minuutin ajan, jonka jälkeen ne puhdistetaan.

Viidenneksi se on ympäristöystävällinen tapa puhdistaa peilit ja lasit ilman raitoja – suihkuta vain laimentamatonta peroksidia ja pyyhi pois.

Kuudenneksi, sitä voidaan käyttää myös puhdistamaan laatat liasta ja liasta.Seos ruokasoodan kanssa, jota jätetään 5 minuutiksi ennen puhdistusta, toimii hyvin.

Seitsemänneksi, peroksidi voi tappaa pöpöjä ja bakteereja vessanpöntöstä.Riittää, että kaadat puoli kupillista lääkettä ja jätät sen 30 minuutiksi ennen puhdistamista räpylällä.

Kuten huomaat, vetyperoksidi on yleinen apuri ympäri taloa, sinun on vain ymmärrettävä sen käytön erityispiirteet.Suosittelen pitämään tätä korjaustoimenpidettä lääkekaapin hyllyllä!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

  1. Vetyperoksidi on todella monipuolinen ja tehokas aine kotona käytettäväksi! Näitä vinkkejä ei voi tarpeeksi korostaa, erityisesti perheellisille, jotka haluavat pitää kotinsa puhtaana ja terveenä. Kiitos hyvistä ohjeista!

  2. Vetyperoksidi on aivan mahtava aine monipuoliseen käyttöön kotona! Sen avulla saa pyyhittyä roskat pois ja pinnat kiiltämään. Erityisen kätevä se on peilien ja lasien puhdistuksessa ilman raitoja. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan näitä lifehackeja vetyperoksidin avulla!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten