KotiKeittiöniksitEpätavallisen hyödyllisiä tapoja käyttää partavaahtoa kotona: 8 lifehackia kotiin ja keittiöön

Epätavallisen hyödyllisiä tapoja käyttää partavaahtoa kotona: 8 lifehackia kotiin ja keittiöön

Partavaahto on monipuolinen tuote, joka voi olla kätevä muuhunkin kuin suoraan käyttötarkoitukseensa.Puhdistavia komponentteja sisältävän erityisen koostumuksensa ansiosta se voi ratkaista monia kotitalousongelmia sekä kotona että keittiössä.

Tässä julkaisussa tarkastelemme 8 epätavanomaista käyttötapaa, jotka auttavat tuomaan taloon järjestystä ja siisteyttä.

Ensinnäkin, anna koruille säihkyvä kiilto.Levitä vaahtoa, hiero se sormilla koruun, huuhtele sitten vedellä ja pyyhi kuivaksi pehmeällä liinalla.

Toiseksi, saa jopa tunkkaiset viinitahrat pois vaatteista.Levitä vaahtoa lusikan alapuolelle, levitä sitä tahralle, anna imeytyä, hankaa sitten kostealla sienellä ja pese tavara.

Kolmanneksi, palauta mattojen ja kilimien koskematon raikkaus.Hiero vaahtoa meikki- tai kynsilakkatahroihin; poista jäämät 10 minuutin kuluttua kostealla liinalla.

Neljänneksi, lasikeraaminen keittotaso on helppo puhdistaa.Päällystä lika paksulla vaahtokerroksella ja pyyhi puhtaalla liinalla 15 minuutin kuluttua – kiilto palautuu!

Viidenneksi, poista epämiellyttävät kylpyhuoneen hajut vaahdolla.Käytä sitä lavuaariin, lattiaan ja laattasaumoihin puhdistamiseen ja desinfiointiin.

Kuudenneksi, palauta mokkasohvan virheetön ulkonäkö.Levitä vaahtoa runsaasti tahraan ja jätä se 20 minuutiksi.Poista sitten jäännös kostealla liinalla ja imuroi imuroimalla ja kuivaa materiaali hyvin.

Seitsemänneksi, päästä eroon peilin huurtumisesta suihkun jälkeen.Levitä hieman partavaahtoa pinnalle, odota minuutti ja pyyhi sitten kuivalla pyyhkeellä – peilisi kiiltää puhtaana ja raidattomana.

Kahdeksanneksi, partavaahtoa voi ottaa mukaan tien päälle tai matkoille – sitä voi käyttää sekä ihohoitona hyönteisten puremiin että puhdistamaan kädet liasta ja rasvasta.

Kuten näet, edullinen ja edullinen partavaahto voi olla todella maaginen kotitalouden apuri.Hyödynnä sen epäsovinnaisia mahdollisuuksia – ja kotisi loistaa virheettömällä puhtaudella! Ja mikä tärkeintä, sinun ei tarvitse maksaa liikaa kalliista erikoistuotteista.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

  1. Partavaahto on todella monipuolinen tuote! Rakastan erityisesti sitä, miten se auttaa pitämään koko kodin siistinä ja raikkaana. Nuo vinkit koruille, viinitahroille ja mattojen puhdistukseen ovat aivan loistavia. En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan näitä itse kotona!

  2. Partavaahto on todella monipuolinen tuote! Olen itse kokeillut muutamia näistä vinkeistä ja täytyy sanoa, että ne toimivat yllättävän hyvin. Esimerkiksi mokkasohvan puhdistus partavaahdolla oli todellinen pelastus. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten