KotiMielenkiintoinenKaakeleiden lika irtoaa nopeasti: kokeile tätä valkaisuaineen ja ruokasoodan seosta

Kaakeleiden lika irtoaa nopeasti: kokeile tätä valkaisuaineen ja ruokasoodan seosta

Kiiltävät ja puhtaat laatat kylpyhuoneessa – viihtyisyyden ja mukavuuden tae.Ajan myötä se kuitenkin peittyy sitkeisiin tahroihin ja likaan, erityisesti saumoissa, mikä vaatii perusteellista puhdistusta.

On kuitenkin olemassa yksinkertainen ja tehokas tapa palauttaa laattojen alkuperäinen kiilto ilman kalliita tuotteita.Salaisuus piilee kahden edullisen ainesosan seoksessa – valkaisuaineessa ja ruokasoodassa.

Vaiheittaiset ohjeet laattojen puhdistusliuoksen valmistamiseen:.

Ensinnäkin , valmista puhdistusseos sekoittamalla neljänneskupillinen valkaisuainetta ja kolme neljäsosaa kupillisesta ruokasoodaa, kunnes saat homogeenisen tahnan.

Toiseksi levitä saatu tahna laattojen ongelmakohtiin kiinnittäen erityistä huomiota saumoihin ja itsepäiseen likaan.Levitä seos tasaisesti lastalla tai pehmeällä harjalla.

Kolmanneksi anna tahnan vaikuttaa likaan 10-15 minuuttia.Seoksen aktiiviset ainesosat pehmentävät kuivunuttakin likaa.

Neljänneksi , kovettumisen jälkeen jatka laattojen puhdistamista.Käytä pehmeää harjaa tai sieniä ja lisää tarvittaessa hieman vettä prosessin helpottamiseksi.

Viidenneksi pyyhi käsitellyt alueet perusteellisesti, poista jäljellä oleva tahna ja lika.

Kuudes , viimeistele prosessi huuhtelemalla laatat puhtaalla vedellä ja kuivaa ne sitten puhtaalla liinalla tai nenäliinalla.

Tällä yksinkertaisella ja edullisella menetelmällä voit helposti palauttaa kylpyhuoneesi laatat puhtaiksi ja kiiltäviksi.Valkaisuaineen ja ruokasoodan seos hoitaa tehokkaasti itsepäisenkin lian ilman kalliita puhdistusaineita.Noudattamalla vaiheittaisia ohjeita saat täydellisen lopputuloksen ilman suurempaa vaivaa!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Kaakeleiden lika irtoaa minun mielestäni erittäin helposti tällä valkaisuaineen ja ruokasoodan seoksella! Kiitos vinkistä, kylpyhuoneen laattojen puhdistus on nyt paljon vaivattomampaa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten