KotiReseptitKuninkaalliset perinteet: Venäjä on nimennyt parhaat mustat teepussit

Kuninkaalliset perinteet: Venäjä on nimennyt parhaat mustat teepussit

Lähes kaikki venäläiset ostavat säännöllisesti teetä pusseissa.Voi kuitenkin olla vaikeaa valita sellainen.MarkiKachestvon asiantuntijat tekivät yhteenvedon tutkimustuloksista ja kokosivat parhaiden mustan teen tuotemerkkien luokituksen.Näiden tuotemerkkien tuotteita löytyy mistä tahansa kaupasta.

Tutkimuksen suosikki oli Liptonin tee.Asiantuntijoiden mukaan tuotemerkki on ollut markkinoilla jo melko pitkään ja vakiinnuttanut asemansa korkean laatunsa ansiosta.Erinomaisten makuominaisuuksien lisäksi teellä on laaja valikoima.Tarjolla on valikoimia, joihin on lisätty trooppisia hedelmiä, marjoja ja sitrushedelmiä.

Toisen sijan sai Richard-tee.Sille on ominaista hienostuneisuus ja omaperäinen koostumus.Se sisältää terveyttä edistäviä komponentteja.Mukaan lukien inkivääri, bergamotti ja minttu.Samalla tee itsessään ei ole hapokas ja erittäin tuoksuva.

Kuninkaalliset perinteet ja maku: QualityMark on nimennyt parhaat mustat teepussit.

Kuva: azerbaijan_stockers/ru.freepik.com.

Kolmannen sijan sai Bonvidan tee.Edellisten tuotemerkkien tavoin sille on ominaista laaja valikoima ja eksklusiiviset lajikkeet.Juoman maku sekä jälkimaku ansaitsevat erityistä huomiota.

Neljäs sija on varattu BrookeBond-teelle.Se voi ylpeillä maullaan ja harmonisella lajikeyhdistelmällä.Miinuksena on vain suhteellisen pieni valikoima.Siitä huolimatta valikoimasta löytyy makuja, joissa on vaniljaa, suklaata, inkivääriä ja appelsiinia.

Aiemmin asiantuntijat kertoivat, millä sokeria voi korvata kahvissa.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten