KotiReseptitÄlä uskalla ostaa edes kampanjaan - lääkäri nimesi vaaralliseksi kaupasta ostetun jogurtin

Älä uskalla ostaa edes kampanjaan – lääkäri nimesi vaaralliseksi kaupasta ostetun jogurtin

Ravitsemusterapeutti Andrei Bobrovsky on varoittanut, etteivät kaikki kauppojen hyllyillä olevat jogurtit ole niin terveellisiä kuin miltä ne näyttävät.Hänen mukaansa kannattaa aina katsoa etiketti ja tutkia koostumus.

Vaikka tällaista jogurttia myytäisiin pennillä, sitä ei kannata ostaa – jälkiruoasta on enemmän haittaa kuin hyötyä.Jos se sisältää sokeria, väriaineita ja säilöntäaineita, älä laita sitä koriin.

Yksinkertaisten sokerien läsnäolo vaikuttaa suoraan jogurtin hyödyllisten ominaisuuksien vähentämiseen, selitti Bobrovsky.Lääkäri kehotti ostamaan valkoista kreikkalaista jogurttia, ja makeat tyypit ovat vain haitallisia terveydelle, varsinkin jos syöt niitä joka päivä, raportoi ’Gorodovoy’.

Aikaisemmin tuli tunnetuksi, miten tavallisesta jogurtista voi tehdä terveellisen jälkiruoan.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Ravitsemusterapeutti Andrei Bobrovsky on aivan oikeassa. On tärkeää tarkistaa jogurtin koostumus ennen ostamista. Sokeri- ja säilöntäaineilla täytetyt jälkiruoat eivät todellakaan ole terveellisiä vaihtoehtoja. Kiitos varoituksista!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten