KotiMielenkiintoinenHanavesi puhdistetaan ilman suodattimia: muista nämä 4 tehokasta kotimenetelmää

Hanavesi puhdistetaan ilman suodattimia: muista nämä 4 tehokasta kotimenetelmää

Puhdas juomavesi on avain terveyteen ja hyvinvointiin. Aina ei kuitenkaan ole mahdollista ostaa kalliita suodattimia vedenpuhdistukseen. Onneksi vesijohtoveden desinfiointiin on olemassa yksinkertaisia ​​ja tehokkaita kansanmenetelmiä, jotka eivät vaadi erikoislaitteita. 

Noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​suosituksia voit puhdistaa veden nopeasti kotona ilman erityisiä suodattimia.
Keittäminen, aktiivihiili, jäädytys ja laskeutus – nämä käytettävissä olevat menetelmät auttavat desinfioimaan vettä ja tekevät siitä juomakelpoista.
Valitse sinulle parhaiten sopiva menetelmä resurssien ja henkilökohtaisten mieltymystesi perusteella. 

 

 

Tässä oppaassa tarkastellaan useita yksinkertaisia ​​tapoja puhdistaa vettä kotona, jotka ovat kaikkien saatavilla.

 

Ensinnäkin yksi yleisimmistä menetelmistä on veden keittäminen . Korkea lämpötila steriloi veden tappaen bakteereita ja bakteereja. Maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi vettä tulee kuitenkin keittää vähintään 25 minuuttia. Sitten sinun tulee jäähdyttää se juomista varten. Prosessi on työvoimavaltainen, mutta luotettava.

 

Toiseksi vaihtoehtoinen vaihtoehto on  jäädyttää vesi . Pakkasta tuhoaa bakteereja. Kun vesi on puoliksi jäätynyt, on tarpeen tyhjentää jäljellä oleva neste, joka sisältää haitallisia epäpuhtauksia.

 

Kolmanneksi voit puhdistaa vettä käyttämällä  aktiivihiiltä . Kääri muutama hiilitabletti sideharsoon ja laita ne veteen 8 tunniksi. Kivihiili neutraloi tehokkaasti hajuja ja imee haitallisia aineita tehden vedestä juomakelpoista.

 

Neljänneksi veden laskeutusmenetelmä tunnetaan laajalti . Kaada vesi kannuun ja jätä huoneenlämpöön. 8 tunnin kuluttua kloori ja useimmat epäpuhtaudet ovat haihtuneet. Raskasmetallisuolat kuitenkin säilyvät, joten laskeutuneesta vedestä voi juoda vain kaksi kolmasosaa.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten