KotiElämäntapaohjeetKuinka esi-isämme käyttivät laakerinlehtiä jokapäiväisessä elämässä: muista nämä 7 arvokasta elämää

Kuinka esi-isämme käyttivät laakerinlehtiä jokapäiväisessä elämässä: muista nämä 7 arvokasta elämää

Muinaisista ajoista lähtien esi-isämme ovat arvostaneet laakerinlehtiä paitsi aromaattisena mausteena ruoanlaitossa, myös yleisenä kotitaloushoitona. Tällä luonnonlahjalla, joka on saatavilla kaikilla alueilla, on uskomattomia ominaisuuksia, joita viisaat esi-isämme käyttivät taitavasti jokapäiväisessä elämässä. 

 

Laakerinlehti on todella yleinen lääke, jota esi-isämme arvostivat ja jota käytettiin aktiivisesti jokapäiväisessä elämässä.
Tämä edullinen luonnonlahja ratkaisi monia ongelmia ja helpotti isoäitiemme päivittäisiä askareita. Muistaa!

 

 

Laakerinlehdet ovat olleet kodin välttämätön apuväline hyönteisten karkottamisesta hiusten hoitoon.

 

Ensinnäkin laakerinlehtiä käytettiin aktiivisesti hyönteisten karkottamiseen. Esivanhempamme laittoivat sen kaappeihin, ruokakomeroihin ja muihin säilytyspaikkoihin suojellakseen tavaroita ja ruokaa koilta ja muilta tuholaisilta.

 

Toiseksi laakerinlehteä käytettiin hiustenhoitoon. Laakerinlehtien keite antoi hiuksille kiiltoa ja vahvuutta sekä edisti hiusten kasvua.

 

Kolmanneksi tämä luonnollinen ainesosa auttoi pitämään kodin puhtaana. Laakerinoksista tehty luuta oli erinomainen puhdistusväline, ja palaneet lehdet toimivat aromaattisena ilmanpuhdistajana.

 

Neljänneksi laakerinlehti toimi luonnollisena karkotteena hyttysiä ja muita hyönteisiä vastaan. Se riitti laittaa muutaman lehden huoneen kulmiin tai valaista ne kadulle.

 

Viidenneksi esi-isämme käyttivät laakerinlehtiä ihonhoitoon. Lehtien keiteellä oli antiseptinen ja rauhoittava vaikutus haavoihin ja palovammoihin.

 

Kuudenneksi tämä aromaattinen ainesosa auttoi pitämään pyykin tuoreena. Pesun aikana veteen lisättiin muutama laakerinlehti.

 

Seitsemänneksi laakerinlehtiä käytettiin puuhuonekalujen ja -lattioiden hoitoon. Sen öljyt ravisivat ja suojasivat puuta antaen sille jaloa kiiltoa.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten