KotiMielenkiintoinenÄlä heitä pois vanhoja muovitölkkejä: muista nämä 5 kotikäyttöä

Älä heitä pois vanhoja muovitölkkejä: muista nämä 5 kotikäyttöä

Moottoriöljyn, pakkasnesteen ja muiden teknisten nesteiden muovipurkit lähetetään yleensä käytön jälkeen kaatopaikalle.

Tällainen materiaali on erittäin haitallista luonnolle ja aiheuttaa suurta haittaa ympäristölle.

Samaan aikaan tämä vahva ja kestävä materiaali voi saada toisen elämän, jos osoitat hieman kekseliäisyyttä, jos et kiirehdi heittämään sitä pois, pelastaen planeettamme tulevaisuuden.

 

 

Muovisäiliöiden uudelleenkäyttö ei vain auta pitämään maapallon puhtaana, vaan antaa sinun myös luoda hyödyllisiä ja kauniita asioita kotiisi ja puutarhaan omin käsin.

 

Ensinnäkin suuresta muovisäiliöstä voit valmistaa alkuperäisen kompostisäiliön puutarhaan tai kasvimaan . Leikkaa vain tyhjennysreiät siihen.

 

Toiseksi kapseleita voidaan käyttää säiliöinä sadeveden keräämiseen ja kasvien kasteluun.

 

Kolmanneksi paksu muovisäiliö on erinomainen kannettava minikasvihuone taimien tai siementen itämiseen.

 

Neljänneksi säiliöstä voi tulla pohja alkuperäiselle jakkaralle, ottomaanille tai jopa nojatuolille, jos se on päällystetty kankaalla tai nahalla.

 

Viidenneksi isosta kapselista voidaan tehdä alkuperäinen kannettava roskakori tai -astia kierrätysmateriaalien keräämiseen.

 

Vanhat ja tarpeettomat muovitölkit ovat arvokasta materiaalia kodin luovuuteen ja luonnon kunnioittamiseen. Näytä mielikuvituksesi ja tavallisista astioista tulee kauniita puutarhatarvikkeita, koriste-esineitä tai huonekaluja, ja jokainen panoksemme muovijätteen vähentämiseen tekee planeettasta puhtaamman!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten