KotiReseptitHalpoja kurkkuja ja tomaatteja ei enää ole: vihannesten hinnat Venäjällä ovat nousseet...

Halpoja kurkkuja ja tomaatteja ei enää ole: vihannesten hinnat Venäjällä ovat nousseet pilviin

Venäjällä hedelmä- ja vihannestuotteiden hinnat ovat hypänneet huimasti.Erityisen tuntuvaa on kurkkujen ja tomaattien kallistuminen.

Esimerkiksi venäläisissä kaupoissa näkee yhä useammin kurkkujen ja tomaattien ’kohtuuttomia’ hintoja.Vihannesten keskihinta on nyt 400 ruplaa.Elintarvikemarkkinoilla tilanne on paljon umpikujaisempi.Myyjät, jotka käyttävät hyväkseen maanjäristyksen aiheuttamaa toimitusten puutetta Turkista, ovat nostaneet kurkkujen hinnat 800 bruntiin ja tomaattien hinnat 1 500 bruntiin.

Hintojen nousuun ei kuitenkaan vaikuttanut pelkästään Turkin tragedia, vaan myös huonot sadot ja sesongin ulkopuolisuus.Kuten Mash kirjoittaa, tämä tilanne jatkuu lämpimän ajan tuloon asti, jolloin vihanneksia voidaan kasvattaa ilman kasvihuoneita.

Muuten, tämäntyyppisten vihannesten hintojen nousu todettiin myös ennen Turkin tragediaa.Esimerkiksi Novosibirskissä kurkkukilosta pyydettiin jopa 700 ruplaa.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten