KotiMielenkiintoinenPeilit kiiltävät kuin uudet: ota kirjanmerkiksi nämä 3 tehokasta puhdistusratkaisua

Peilit kiiltävät kuin uudet: ota kirjanmerkiksi nämä 3 tehokasta puhdistusratkaisua

Puhtaat ja kiiltävät peili- ja lasipinnat luovat raikkauden ja järjestyksen tunnetta mihin tahansa huoneeseen.Niiden puhdistaminen on kuitenkin usein koettelemus, varsinkin kun käytetään kalliita ja tehottomia tuotteita, jotka jättävät raitoja ja epämiellyttäviä hajuja.

Sinun tulisi kuitenkin tietää, että on olemassa yksinkertaisia ja edullisia vaihtoehtoja, joiden avulla voit tehdä työn nopeasti ja tehokkaasti.Se voidaan tehdä tavallisilla ainesosilla, joita on saatavilla jokaisessa kodissa.

Ensinnäkin , pöytäetikka yhdistettynä veteen ja eteerisiin öljyihin on korvaamaton apulaisesi taistelussa peilien ja lasien puhtauden puolesta.Valmista liuos sekoittamalla 1 kupillinen vettä, 1 kupillinen etikkaa ja muutama tippa eteeristä öljyä (piparminttua, sitruunaa tai mitä tahansa muuta maun mukaan).Etikalla on rasvanpoisto-ominaisuuksia, jotta pyyhkimisen jälkeen ei jää raitoja.Suihkuta tuotetta pinnalle ja pyyhi hieman kostealla liinalla.Älä huolehdi tuoksusta – se häviää 15-20 minuutin kuluttua.

Toiseksi , korvaa liuoksen vesi vodkalla samassa suhteessa 1:1 nopeuttaaksesi prosessia.Lisää muutama tippa sitruunan tai appelsiinin eteeristä öljyä raikkauden lisäämiseksi.Tämä seos sopii erinomaisesti peiliin jääneiden pienten hammastahna- tai hiuslakkatahrojen poistamiseen.Levitä tuotetta puuvillakiekolle ja pyyhi lika varovasti pois yksi kerrallaan.

Kolmas , partavaahto tai hammastahna voivat olla liittolaisiasi taistelussa peilin huurtumista vastaan kuuman suihkun jälkeen.Levitä pieni määrä partavaahtoa tai hammastahnaa liinaan ja pyyhi peili.Pinnalle jäävä näkymätön kerros estää vesihöyryn laskeutumisen ja pitää peilin puhtaana ja huurtumattomana.

Noudattamalla näitä yksinkertaisia ja edullisia vinkkejä voit pitää kotisi peili- ja lasipinnat täydellisen puhtaina turvautumatta kalliisiin tuotteisiin tai tuhlaamatta aikaa ikävään taisteluun raitoja vastaan.Käyttämällä tavallisia ainesosia, kuten etikkaa, vodkaa ja partavaahtoa, voit käsitellä kaiken lian nopeasti ja tehokkaasti, jolloin jäljelle jäävät vain kiiltävät ja tahrattomat peilit.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten