KotiReseptitHalpaa ja hyödyllistä: mitä korvata lohi ilman terveyshaittaa

Halpaa ja hyödyllistä: mitä korvata lohi ilman terveyshaittaa

Rospotrebnadzor on kertonut edullisista lohen korvikkeista.Silakka ei ole hyödyllisyydeltään punaista kalaa huonompi.Kyse on omega-hapoista, joita ihmiskeho tarvitsee.

Asiantuntijat kehottavat olemaan kasaamatta silakkasäilykkeitä ja suolattuja silakoita, sillä nämä tuotteet voivat aiheuttaa turvotusta.Kannattaa kokeilla pakastettua silakkaa, jossa kaikki hyödylliset aineet ovat säilyneet.

Asiantuntijat neuvovat sulattamaan kalaa jääkaapissa useita tunteja.Samalla sitä ei kannata upottaa kuumaan veteen, sillä muuten silakka menettää makunsa, Rospotrebnadzorin verkkosivujen mukaan.

Aiemmin Rospotrebnadzor paljasti oikean kebabin salaisuuden uuteen vuoteen.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Haluan jakaa oman kokemukseni: olen vaihtanut lohen silakkaan terveydellisistä syistä ja voin sanoa, että olen tyytyväinen tulokseen. Silakka ei ole ainoastaan edullisempi vaihtoehto, vaan myös yhtä hyödyllinen kuin lohi. Suosittelen kokeilemaan pakastettua silakkaa ja sulattamaan sitä hitaasti jääkaapissa – näin saat parhaan makuelämyksen!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten