KotiReseptitUnohda kaupan makeiset: asiantuntijat ovat kertoneet, millä korvata haitalliset makeiset

Unohda kaupan makeiset: asiantuntijat ovat kertoneet, millä korvata haitalliset makeiset

Makeiset ja muut makeiset, jotka ovat täynnä sokeria, elintarvikeväriaineita, transrasvoja ja muita kemiallisia lisäaineita, eivät ole hyväksi keholle.Terveellinen vaihtoehto karamelleille ja suklaalle ovat kuivatut hedelmät ja pähkinät, sanovat Rospotrebnadzorin Murmanskin osaston asiantuntijat.

Osasto suosittelee, että makeisten sijaan syödään taateleita, sultanoita, aprikooseja, luumuja, marjasekoituksia ja trooppisia hedelmiä.Ne sisältävät runsaasti kuitua, vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja, minkä vuoksi kuivatut hedelmät ja marjat ovat niin hyödyllisiä vastustuskyvylle, sydämen, aivojen ja ihon terveydelle.

Toinen terveellinen vaihtoehto karkille ovat pähkinät.Vaikka ne eivät ehkä ylpeile makealla maulla, niitä on ilo syödä, varsinkin kun tietää niiden hyödyt.Koska pähkinät sisältävät runsaasti proteiinia, vitamiineja ja monityydyttymättömiä rasvahappoja, jo kourallinen pähkinöitä voi olla hyvä välipala esimerkiksi matkalla.

Asiantuntijat suosittelevat valitsemaan karvasuklaan.

Kuva: Piqsels/piqsels.com.

Mutta jos et voi olla ilman makeisia, Rospotrebnadzor suosittelee valitsemaan karvasuklaata, jossa on 72 % kaakaopapuja.Sen ilmeisistä eduista huolimatta sitä ei silti kannata käyttää väärin.

Aiemmin kerroimme, miten voit valmistaa herkullisia ja terveellisiä suklaita itse.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Kuivatut hedelmät ja pähkinät ovat todellinen pelastus makeisnälkään! Lisäksi ne ovat täynnä terveydelle hyödyllisiä ravintoaineita. Suosittelen ehdottomasti vaihtamaan makeiset näihin herkkuihin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten