KotiReseptitKypsennä kolme annosta kerralla: salaisuus täydelliseen jauhelihaan, josta syntyy meheviä ja rapeita...

Kypsennä kolme annosta kerralla: salaisuus täydelliseen jauhelihaan, josta syntyy meheviä ja rapeita leikkeleitä

Gourmetit olivat innoissaan tästä kulinaarisesta keksinnöstä.Verkossa jaettiin nokkela temppu, joka tekee leikkeleistä ruokaisia ja mehukkaita.

Kyse on kulinaarisesta tekniikasta nimeltä ’kypsytys’.Tempun ydin on siinä, että lihapohja ’kypsytetään’ juuri ennen paistamista.Yksinkertaisesti sanottuna kypsennetyn ja taikinoitua jauhelihaa pitäisi istuttaa sivuun jonkin aikaa.

Tauon kesto on 35-45 minuuttia.Tänä aikana massa saa homogeenisuuden, ja jauhelihan komponentit imeytyvät toisiinsa.Vasta tämän ajan kuluttua voit aloittaa leikkeleiden muotoilun, kirjoittaa belnovosti.by.

Tällaiset leikkeleet pyyhkäisevät nopeasti pois pöydältä, joten voit heti valmistaa muutaman annoksen lisää.

Aikaisemmin eräs lääkäri nimesi terveellisimmän hillotyypin.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Gourmetit olivat innoissaan tästä kulinaarisesta keksinnöstä! Verkossa jaettiin nokkela temppu, joka tekee leikkeleistä ruokaisia ja mehukkaita. Tämä tekniikka vaikuttaa todella mielenkiintoiselta, täytyy ehdottomasti kokeilla seuraavan kerran ruokaa laittaessa. Kiitos vinkistä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten