KotiReseptitEt enää koskaan tarvitse suolaa - pari tippaa ja hämmästyt, miten erilaiseksi...

Et enää koskaan tarvitse suolaa – pari tippaa ja hämmästyt, miten erilaiseksi ruokiesi maku muuttuu

Kuten käy ilmi, et aina tarvitse suolaa kotona kokatessasi.Joskus maku voi tuntua sinusta mauttomalta, mutta se ei ole suolan puute, vaan happo.

Suolalla on tärkeä rooli eri ruokien maun tehostamisessa.Se tuo esiin kaikkien ainesosien makuja.Suola on muuten tärkeää myös makeissa ruokalajeissa.Jos esimerkiksi unohdat lisätä hieman suolaa keksitaikinaan, valmiit leivonnaiset ovat liian makeita ja epämiellyttäviä.

Ja joissakin tapauksissa ruoasta ei puutu suolaa, vaan happamuutta.Sitruunamehu tai etikka voi lisätä puuttuvaa hapokkuutta ruokaan ja antaa sille raikkaan maun.

Mieti siis ennen kuin suolaat ruokasi, kaipaavatko ne hapokkuutta.Ehkä pieni määrä sitruunamehua tai etikkaa saa ruoan maistumaan vielä paremmalta, Adme neuvoo.

Aikaisemmin tuli tunnetuksi, miten Pozharskin leikkeleet valmistetaan oikein.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Ei enää tarvitse suolaa kotona kokatessa. Välillä maku voi tuntua mauttomalta, mutta se ei johdu suolasta, vaan happamuudesta. Suolalla on tärkeä rooli ruoan maun tehostamisessa ja se korostaa kaikkien ainesosien makuja. Muistathan, että suolaa tarvitaan myös makeissa ruoissa. Jos unohdat suolan keksitaikinasta, lopputulos voi olla liian makea ja epämiellyttävä. Jos ruoka tuntuu puuttuvan suolaa, tarkista voisiko siihen lisätä happoa, kuten sitruunamehua tai etikkaa, antamaan raikkaan maun. Tee siis tarkka harkinta ennen suolaamista, happamuus saattaa olla avain parempaan makuun.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten