KotiMielenkiintoinenÄlä heitä vanhoja verhoja pois: 9 korvaamatonta tapaa käyttää niitä kotona ja...

Älä heitä vanhoja verhoja pois: 9 korvaamatonta tapaa käyttää niitä kotona ja keittiössä

Vanhat verhot unohtuvat usein, kun on aika päivittää sisustus. Älä kuitenkaan ole liian nopea heittämään niitä pois – nämä kankaat voivat löytää toisen elämän monissa projekteissa. Verhoilla on monia inkarnaatioita tyylikkäiden asusteiden luomisesta kodin sisustamiseen.

 

 

Katso tästä viestistä 9 luovaa ideaa vanhojen verhojen kierrättämiseen. Tulet hämmästymään, kuinka monia hyödyllisiä ja kauniita asioita voidaan tehdä aiemmin tarpeettomaksi pidetystä roskista.

 

Ensinnäkin voit ommella verhosta tyylikkään laukun tai lompakon yhdessä illassa. Tämä lisävaruste on loistava lisä vaatekaappiisi ja toimii myös kirkkaana korosteena ulkoasullesi.

 

Toiseksi muuta vanha verho päiväpeitteeksi . Useimmat verhot ovat riittävän suuria peittämään jopa parivuoteen. Leikkaa vain tarvittava kangaspala ja viimeistele reunat.

 

Kolmanneksi, luo upea ja omaperäinen ”kangastapetti” kiinnittämällä verhot seinään. Tämä on loistava tapa piilottaa viat tai antaa huoneelle ainutlaatuinen maku.

 

Neljänneksi leikkaa kangas suorakulmioiksi ja tee niistä  koristeellisia lautasliinoja . Näin luot tunnelmallisen tarjoilusetin, joka koristaa minkä tahansa juhlapöydän.

 

Viidenneksi, ole luova ja luo katos sänkysi päälle vanhojen verhojen avulla . Tämä antaa makuuhuoneelle romanttisen ja hienostuneen ilmeen, ja voit myös koristella valokuvavyöhykkeen kauniisti.

 

Kuudenneksi, jos koko sallii, vanhasta verhosta voi tulla uusi pöytäliina pöytään tai keittiönurkkaan . Leikkaa ylimääräinen ja käsittele reunat – ja nyt sinulla on alkuperäinen kodin esine valmis!

 

Seitsemänneksi, peitä pahvi tai vaahtomuovi vanhalla verholla ja kiinnitä se seinään – saat alkuperäisen taulun muistiinpanoille ja valokuville, johon voit kiinnittää tärkeitä tietoja.

 

Kahdeksanneksi sulje hylly tai kaappi verhoista valmistetuilla kangas-ovilla – näin piilotat hyllyjen sotkun ja pidennät vanhojen huonekalujen käyttöikää.

 

Yhdeksänneksi, älä kiirehdi heittämään kangasta pois huonekalujen kunnostamisen jälkeen. Verhoromuista voit valmistaa söpöjä keittiövälineitä – uunikintaita, esiliinoja ja jopa vedenkeittimen lämmittimiä.

 

Vanhojen verhojen uudelleenkäyttö ei ole vain kustannussäästöä, vaan myös loistava tapa olla luova. Luo ainutlaatuisia esineitä ja kodin sisustusta niistä, joita useimmat pitävät roskana. Tällaiset projektit eivät vain auta sinua säästämään rahaa, vaan antavat myös mahdollisuuden tuoda yksilöllisyyttä ja ainutlaatuista tyyliä asuintilaasi. Anna muodista poikkeaville verhoille toinen elämä!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten