KotiKotitalouden niksitKuinka muut viisaat ihmiset käyttävät sähköteippiä: 13 hyödyllistä elämää kotiin ja keittiöön

Kuinka muut viisaat ihmiset käyttävät sähköteippiä: 13 hyödyllistä elämää kotiin ja keittiöön

Sähköteippi on yksinkertaisuudessaan todella universaali ja nerokas esine, joka pystyy ratkaisemaan monia jokapäiväisiä ongelmia ja selviytymään ongelmista äärimmäisissä olosuhteissa. Tämä edullinen ilmateippirulla voi olla hyödyllinen sekä arjessa että matkoilla. 

 

 

Opi 13 luovaa tapaa käyttää ilmastointiteippiä esineiden merkitsemisestä ensiapuun ja kylmältä suojaamiseen. Tulet hämmästymään tämän yksinkertaisen mutta erittäin hyödyllisen työkalun erilaisista käyttötavoista.

Sähköteippi on korvaamaton ja monikäyttöinen apulainen kotitaloudessa ja matkoilla. Tämän edullisen ja helppokäyttöisen esineen avulla voit ratkaista kymmeniä arjen ongelmia, korjata rikkinäisiä asioita ja äärimmäisessä tilanteessa jopa pelastaa hengen. Varaa rulla ilmateippiä ja pääset aina eroon kekseliäisyytesi ja monipuolisen liimaustyökalun avulla.

 1. Ensinnäkin, kun lähdet vaellukselle, varaa ilmastointiteippiä – se voi pelastaa ihmishenkiä luonnossa. Sitä voidaan käyttää teltan, kajakin tai polkupyörän sisärenkaan korjaamiseen . Tiheä teippi ei päästä vettä läpi ja vahvistaa vahingoittunutta rakennetta.
 2. Toiseksi, jotta et menetä esineitä lentokentällä , kiinnitä matkalaukullesi kirkas pala sähköteippiä. Tämä tekee matkatavaroistasi erottuvan liukuhihnalla ja helpottaa niiden löytämistä.
 3. Kolmanneksi sähköteippi on erinomainen vaihtoehto vaatteiden puhdistusrullalle . Kääri teippi kämmenen ympärille tahmea puoli ulospäin ja poimi karvat tai lemmikkieläinten karvat.
 4. Neljänneksi, ovatko uudet kenkäsi hankaaneet jalkojasi? Kiinnitä sähköteippi kallukseen – se korvaa kipsin ja lievittää kipua kävellessä.
 5. Viidenneksi, jos sinulla on kylmä ulkona, kääri kehosi sähköteipillä vaatteiden päälle. Se säilyttää kehon lämmön ja estää kylmän ilman pääsyn vaatteiden alle.
 6. Kuudenneksi kääri pullon kaula sähköteipillä ja voit sulkea sen helposti ilman korkkia. Nauhalla on vedenpitäviä ominaisuuksia.
 7. Seitsemänneksi, ennen kuin lakaisat roskat, kiinnitä teippiä lattiaan pölykapselin eteen . Näin pienet hiukkaset eivät pääse liukumaan sen alle.
 8. Kahdeksanneksi, jos sinulla ei ole ensiapulaukkua käsillä, käytä sähköteippiä, jos saat haavan . Levitä puhdas liina haavaan ja kiinnitä se teipillä sitomatta sitä liian tiukasti.
 9. Yhdeksänneksi muusikot ja urheilijat käyttävät ilmateippiä suojaamaan puisia esineitä , kuten rumpuja, kitaroita tai jääkiekkomailoja halkeilulta.
 10. Kymmenenneksi, repaleinen kirja kokee toisen elämän, jos vahvistat sen sidontaa ilmateipillä ja kiinnität teippiä selkärankaa pitkin.
 11. Yhdestoista, merkitse eri esineet sähköteipillä – laatikot liikkuessa, maustepurkit tai kyltit taimille. Kirjoitusta ei pyyhitä pois eikä teippi irtoa.
 12. Kahdestoista, käärimällä talvikenkien pohjat sähköteippikerroksilla, saat erinomaisen liukastumista estävän pinnoitteen turvalliseen jäällä kävelyyn.
 13. Kolmastoista, käännä sähköteipin palaset nippuiksi ja kudo ne vahvaksi köydeksi , joka kestää vakavia kuormia.
Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten