KotiKotitalouden niksitKaikki torakat pakenevat naapureiden luo: 6 tapaa päästä eroon tuholaisista kotikeinoilla

Kaikki torakat pakenevat naapureiden luo: 6 tapaa päästä eroon tuholaisista kotikeinoilla

Torakat ovat yksi epämiellyttävimmistä ja pysyvimmistä hyönteisistä, jotka voivat asua kodeissamme. Niiden läsnäolo aiheuttaa paljon vaivaa ja ahdistusta, koska ne lisääntyvät hämmästyttävän nopeasti. Jokainen naaras munii enintään 6 kapselia, ja yhdestä tällaisesta kapselista voi kuoriutua jopa 40 uutta yksilöä. 

 

 

Niistä eroon pääseminen voi olla vaikeaa, mutta on olemassa 6 tehokasta ja terveellistä tapaa, jotka eivät vaadi myrkyllisten kemikaalien käyttöä.

 

Ensinnäkin voit valmistaa linjan ruokasoodaa kylpyhuoneeseesi . Tämä hankaava jauhe ärsyttää torakoiden jalkoja ja hylkii niitä.

 

Toiseksi, torakat eivät kestä valkosipulin pistävää hajua . Valmista pieniä palloja muussatuista valkosipulin kynsistä ja aseta ne hyönteisten kerääntymisalueille.

 

Kolmanneksi yksi tehokkaimmista menetelmistä on käyttää boorihapon, keitetyn keltuaisen ja sokerin syöttiä . Torakat syövät tämän seoksen, ja boorihappo syövyttää niiden sisäelimiä.

 

Neljänneksi koiruohon varret ovat erinomainen luonnollinen karkote . Sijoita ne kulmiin ja muihin mahdollisiin särkien elinympäristöihin.

 

Viidenneksi, tuhka voi myös auttaa karkottamaan ei-toivottuja vieraita. Ripottele sitä ongelma-alueille.

 

Kuudenneksi, kaksipuolinen teippi auttaa pääsemään eroon torakoista mekaanisesti. Aseta hänen ansansa strategisiin paikkoihin.

 

Käyttämällä näitä vaarattomia ja edullisia menetelmiä voit vähitellen poistaa torakoita kotoa vaarantamatta terveyttä. Tärkeintä on olla kärsivällinen ja uusia syöttejä ja karkotteita säännöllisesti.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten