KotiMielenkiintoinenÄlä heitä vanhoja tyynyjä pois: 10 tapaa käyttää niitä kotona

Älä heitä vanhoja tyynyjä pois: 10 tapaa käyttää niitä kotona

Huolellisimmatkin kotiäidit kohtaavat ennemmin tai myöhemmin sen tosiasian, että heidän tyynynsä muuttuvat käyttökelvottomiksi – ne likaantuvat, menettävät muotonsa ja nukkaa tulee ulos. Vaikuttaa siltä, ​​​​että on aika heittää pois tällaiset tuotteet, koska ne eivät enää suorita suoria tehtäviään. Vanhoja tyynyjä voidaan kuitenkin hyödyntää odottamattomilla tavoilla pienellä luovuudella.

 

 

Ensinnäkin osa tyynyn täytteestä sopii täydellisesti uunikintaiden, aluslautasten ja muiden hyödyllisten tarvikkeiden luomiseen. Tämä on taloudellinen ja helppo tapa päivittää sisustus.

 

Toiseksi koko tyynyä tai vain sen höyheniä voidaan käyttää puutarhan luonnollisena lannoitteena .

 

Kolmanneksi voit helposti muuttaa vanhan tyynyn pehmeäksi ja lämpimäksi lemmikkisänkyksi ompelemalla useita kappaleita yhteen.

 

Neljänneksi se voidaan leikata kahtia ja tehdä tuolinpäällisiksi , jolloin kovat istuimet muuttuvat pehmeiksi ja mukaviksi.

 

Viidenneksi tyynyt sopivat erinomaisesti särkyvien esineiden suojaamiseen ja pakkaamiseen kuljetuksen tai siirron aikana.

 

Kuudenneksi niitä voidaan käyttää talon eristämiseen – halkeamien tiivistämiseen, putkien käärimiseen.

 

Seitsemänneksi osa täyteaineesta on hyödyllinen vanhojen huonekalujen – sohvien, nojatuolien – korjaamiseen ja päivittämiseen.

 

Kahdeksanneksi koko tyyny voidaan sijoittaa kätevästi auton istuimelle , jotta matkustajat voivat nukkua mukavasti tiellä.

 

Yhdeksänneksi se voidaan asettaa polvien alle puutarhatyöskentelyn aikana, mikä tekee prosessista miellyttävämmän ja mukavamman.

 

Kuten näet, vanhoja tyynyjä voidaan käyttää moniin hyödyllisiin käyttötarkoituksiin kotona ja puutarhassa!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten