KotiMielenkiintoinenÄlä heitä pois vanhoja kirjoja: 11 alkuperäistä tapaa käyttää niitä kotona

Älä heitä pois vanhoja kirjoja: 11 alkuperäistä tapaa käyttää niitä kotona

Kirjat ovat aina olleet ja ovat edelleen kiinteä osa elämäämme. Jopa digitaalisen tekniikan aikakaudella kirjallisten teosten paperiversio ei menetä merkitystään. Ajan myötä hyllyille kuitenkin kertyy monia vanhoja kirjoja, jotka on jo luettu tai joita ei jostain syystä enää tarvita. Sen sijaan, että heität ne pois, voit antaa niille toisen elämän tekemällä niistä alkuperäisiä ja hyödyllisiä sisustusesineitä. 

 

 

Ensinnäkin vanha kirja on erinomainen piilopaikka arvoesineiden säilyttämiseen . Riittää, kun leikkaat sen sisään varovasti syvennyksen jättäen kannen koskemattomaksi. Tällaisesta hyllyllä näkymättömästä laatikosta tulee luotettava säilytyspaikka tärkeille pienille asioille.

 

Toiseksi kirjat sopivat erinomaisesti kaikenlaisten huonekalujen valmistukseen . Niitä voidaan käyttää esimerkiksi tuolin pohjamateriaalina liimaamalla kerroksia kirjan sivuja puurunkoon. Ja kirjojen ja lehtien avulla voit tehdä tyylikkään sohvapöydän.

 

Kolmanneksi kirjoista voidaan rakentaa kestävä rakenne seinäkellolle tai lattiavalaisimelle . Yksinkertaisesti poraamalla reikä kirjapinoon, valaisimen elementit viedään sen läpi.  

 

Neljänneksi kirjan yksittäiset osat, kuten sidonta, selkä tai kansi, sopivat sisustamaan erilaisia ​​esineitä . Niiden tulisi esimerkiksi tarttua laatikon näkyvälle puolelle tai sisälle kehyksen sijaan kirja.

 

Viidenneksi kirjat sopivat hyvin erilaisiin huonekaluihin . Ne tulee liimata tiukasti toisiinsa pohjan muodostamiseksi. Sen päälle voi laittaa erilaisia ​​esineitä. Esimerkiksi kirjoista ja aikakauslehdistä voi tehdä baaritiskin, yöpöydän tai hyllyn.

 

Kuudenneksi, kirjat ovat täydellinen materiaali epätavallisen työpöydän luomiseen . Riittää, kun liimaa ne useissa kerroksissa levyyn pöytälevyn ja jalkojen luomiseksi.

 

Seitsemänneksi kirjapinot ovat erinomainen alkuperäinen sängynpääty . Ne tulee liimata vanerilevyyn ja kiinnittää seinään. Voit myös käyttää kirjoja sängyn pohjana .

 

Kahdeksanneksi alkuperäisen sisustuksen ystäville sopii sävellys, jossa on kasvi ruukussa vanhasta kirjasta . Riittää, kun teet siihen reiän astiaa varten ja istutat kukkia.

 

Yhdeksänneksi kirjoista valmistetut ottomaanit ovat toinen tapa lisätä mukavuutta sisustukseen. Kiinnitä pino kirjoja hihnalla ja aseta sen päälle tyyny. Luotettavuuden lisäämiseksi tee puinen pohja.

 

Kymmenenneksi kirjoja voidaan käyttää myös materiaalina alkuperäisten kellojen luomiseen . Riittää, kun asetat kellomekanismin kirjan sivuihin leikattuihin reikiin ja pujotat osoittimet kannen läpi.

 

Yhdestoista, rikkoutuneen kirjan kansi on erinomainen pohja muodikkaalle käsilaukulle . Lisämateriaaleina tarvitset nahkaa tai kangasta sivuille, kahvat toisesta laukusta ja vetoketju tai napit kiinnitykseen.

 

Siten vanhoista tarpeettomista kirjoista voidaan tehdä mielenkiintoisia ja hyödyllisiä asioita kotiin osoittaen hieman mielikuvitusta ja taitoa. Tärkeintä ei ole pelätä kokeilla!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten