KotiKeittiöniksitÄlä heitä taustakuvaa pois: Muista nämä 8 luovaa käyttötapaa

Älä heitä taustakuvaa pois: Muista nämä 8 luovaa käyttötapaa

Sisusta päivitettäessä päätyy usein turhalle näyttävää ja roskiin menevää tapettia.
Nämä romut sisältävät kuitenkin paljon luovia mahdollisuuksia ja voivat olla loistava materiaali ainutlaatuisten ja kauniiden koriste-esineiden tai asusteiden luomiseen. 

 

 

Sen sijaan, että heittäisimme ylijääneet tapettisi pois, olkaamme hieman luovia ja antakaamme sille uusi elämä samalla, kun olemme ympäristöystävällisiä ja säästämme rahaa.

 

Ensinnäkin voit tehdä alkuperäisiä kansia kirjoille tai muistikirjoille tapettijätteistä. Kääri kirja vain jäljelle jääneellä tapetilla ja kiinnitä se liimalla tai teipillä.

 

Toiseksi tapetin jäännökset ovat ihanteellisia koristeellisten kehysten luomiseen valokuville tai maalauksille. Peitä kehys romuilla ja saat tyylikkään ja ainutlaatuisen koriste-elementin.

 

Kolmanneksi tapettileikkauksia voidaan käyttää laatikoiden, arkkujen tai muiden pienten tavaroiden säilytysastioiden koristeluun. Tämä antaa niille ainutlaatuisen ilmeen ja tekee niistä houkuttelevampia.

 

Neljänneksi tapettijätteet tekevät kauniita kirjanmerkkejä. Leikkaa nauhat vain haluttuun muotoon ja koristele ne mielesi mukaan.

 

Viidenneksi tapettijätteet tekevät kauniita kirjekuoria kirjeille tai postikorteille. Leikkaa vain haluamasi muoto ja liimaa reunat yhteen.

 

Kuudenneksi tapettirouheilla voidaan koristella kukkaruukkuja tai maljakoita, mikä antaa niille ainutlaatuisen ilmeen ja sopii harmonisesti sisustukseen.

 

Seitsemänneksi , peitä tavalliset pahvisäilytyslaatikot tapettijätteillä ja niistä tulee paitsi toimivia, myös koristeellisia.

 

Kahdeksanneksi tapetin jäännökset voivat olla erinomainen materiaali koristepaneelien tai maalausten luomiseen. Kiinnitä ne vain alustaan ​​ja täydennä muilla koriste-elementeillä.

 

Kuten näette, jäljellä oleva tapetti sisältää paljon luovia mahdollisuuksia. Älä kiirehdi heittämään niitä pois, näytä hieman mielikuvitusta, ja voit luoda niistä ainutlaatuisia ja tyylikkäitä koriste-esineitä tai kodin asusteita.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten