KotiPuhdistusvinkitÄlä heitä vanhoja rintaliivejäsi pois: 7 hyödyllistä ideaa kotikäyttöön ja keittiöön

Älä heitä vanhoja rintaliivejäsi pois: 7 hyödyllistä ideaa kotikäyttöön ja keittiöön

  • Jokaisella naisella on pari suosikkiliivejä kaapissaan.
  • Mutta ennemmin tai myöhemmin jopa laadukkaat liinavaatteet muuttuvat käyttökelvottomiksi.
  • Mitä tehdä vanhoille rintaliiveille? Olisi sääli heittää se pois, mutta et voi enää käyttää sitä.
  • Itse asiassa näistä esineistä voi tehdä hyödyllisiä ja alkuperäisiä asusteita kotiisi tai asusteita itsellesi.

 

 

Katsotaanpa, mitä mielenkiintoisia kierrätysvaihtoehtoja kokeneet kotiäidit tarjoavat.

 

Ensinnäkin voit rakentaa alkuperäisen kesätopin . Voit tehdä tämän ompelemalla pitsiä rintaliivien reunaan – saat muodikkaan hihaton liivin. Ja käytä hihnoja luodaksesi tyylikkään koristeellisen chokerin.

 

Toiseksi rintaliivit kupista tulee kätevä suodatin sisäkasvien kasteluun . Peitä vain kastelukannun kaula sillä ennen tuotteen kaatamista – ja liuos puhdistuu pienistä hiukkasista.

 

Kolmanneksi voit tehdä alkuperäisen korutelineen vanhoista rintaliiveistä . Vedä vain laatikon kannen hihnat luodaksesi kätevän paikan korvakoruille ja rannekoruille.

 

Neljänneksi rintaliivit ovat hauska yksityiskohta tossuissa . Niitä voidaan käyttää kengän varpaina. Tee-se-itse-tossut kestävät pitkään ja niistä tulee suosikkiparisi.

 

Viidenneksi, vanhojen rintaliivien vyötä voidaan käyttää taskuilla varustetussa vyötärölaukussa . Siellä on kätevää säilyttää työkaluja ja pieniä tavaroita maalla työskennellessä.

 

Kuudenneksi, pitsinäytteet ovat hyödyllisiä kynttilänjalkojen tai maljakoiden koristeluun . Liimattu pitsi antaa heille armoa ja charmia.

 

Seitsemänneksi, vanhat rintaliivit tekevät muodikkaan clutch-käsilaukun . Leikkaa vain ylimääräinen osa pois, taita loput puoliksi ja sulje reunat. Voidaan koristella kankaalla tai strassilla. Tämä laukku on tyylikäs lisä mihin tahansa lookiin.

 

Näin mielikuvituksen ja luovuuden avulla voit löytää uusia käyttötapoja tavallisimmillekin asioille. Kierrätys on aina mielenkiintoista ja hyödyllistä!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten