KotiMielenkiintoinenÄlä heitä pussiklipsiä roskiin: 7 tapaa käyttää niitä kotona ja keittiössä

Älä heitä pussiklipsiä roskiin: 7 tapaa käyttää niitä kotona ja keittiössä

Yksinkertaiset muovipussin pidikkeet löytyvät joka kodista. Mutta harvat tietävät, että niitä voidaan käyttää paitsi aiottuun tarkoitukseen. Näistä klipeistä voi tulla todellisia auttajia jokapäiväisessä elämässä ja ne ratkaisevat monia pieniä, mutta erittäin tärkeitä ongelmia. Katsotaanpa 7 tapaa käyttää laukkuklipsiä kotonasi.

 

 

Ensinnäkin pidikkeitä voidaan käyttää pyykkipoikien sijasta vaatteiden kuivaamiseen . Ne pitävät tavarat tukevasti köydessä.

 

Toiseksi, ne sopivat pöytäliinojen ja pyyhkeiden kiinnittämiseen pöydille, jotta ne eivät liuku.

 

Kolmanneksi puristin soveltuu muro- , pasta- tai ylijäämävihannespakkausten sulkemiseen, jotta ne eivät läikky.

 

Neljänneksi, puristimien avulla voit kiinnittää johdot ja johdot esimerkiksi kodinkoneista, jotta ne eivät roiku löysästi.

 

Viidenneksi, puristimista voi tulla ”kolmas käsi” pienten osien kanssa työskenneltäessä , esimerkiksi huonekaluja koottaessa.

 

Kuudenneksi, leikkeet ovat käteviä käyttää kirjanmerkkeinä kirjoissa ja aikakauslehdissä – ne eivät putoa eivätkä vahingoita sivuja.

 

Seitsemänneksi, puristimien avulla voit tehdä yksinkertaisia ​​telineitä ja kiinnikkeitä pienille esineille pöydälle tai hyllyille.

 

Kuten näet, pieni muovipidike sisältää paljon hyödyllisiä toimintoja kotiin. Käytä sitä viisaasti!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten