KotiUusiokäyttöideatÄlä heitä vanhaa hyttysverkkoa pois: hyödyllinen sovellus talvella

Älä heitä vanhaa hyttysverkkoa pois: hyödyllinen sovellus talvella

Jää ikkunasi ulkopuolella pelottaa loukkaantumisen mahdollisuudella.Muutama askel autolle tai bussille voi tuntua riittävän liukastumiseen ja kaatumiseen.On kuitenkin mahdollista kiertää tämä ongelma onnistuneesti.Tapa tehdä se on yksinkertainen.

Ota hyttysverkko tai metallinen tuuletusritilä.Etsi sitten sanomalehti tai pala paperia ja piirrä pohjan ympärille kaavio.Käytä sitä leikataksesi palan verkkoa.

Seuraava vaihe on liimata verkko pohjaan pikaliimalla.Levitä muutama piste liimaa, kiinnitä verkko ja odota sen kuivumista.

Nyt pohja on saanut liukastumisenesto-ominaisuudet! Tällaiset kengät eivät luista edes jäällä, jossa on vettä.

Tällaisen edullisen ja yksinkertaisen menetelmän avulla voit kävellä kadulla jäisissä olosuhteissa ilman kaatumis- ja loukkaantumisriskiä.Liimattu verkko suojaa sinua luotettavasti liukastumiselta.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

    • Kyllä, tämän niksin voi soveltaa myös kenkiin, jotka eivät ole aivan tasapohjaiset! Liimattu verkko antaa lisäpitoa ja auttaa välttämään liukastumista erilaisissa kengissä. Kiitos kysymyksestä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten