KotiAromiterapiaÄlä heitä niitä pois: lääkäri selitti, miksi kirsikan lehdet ovat arvokkaampia kuin...

Älä heitä niitä pois: lääkäri selitti, miksi kirsikan lehdet ovat arvokkaampia kuin itse marjat

Ravitsemusterapeutti Anton Brykin selitti, miksi kevään ja kesän suosittujen kirsikoiden lehtiä ei pidä koskaan heittää pois.Tämä marja sisältää runsaasti C-vitamiinia, mutta sen lehdet sisältävät sitä vielä enemmän.

Lääkäri selitti, että lehtiä ei tietenkään pidä syödä, mutta ne voi pestä ja lisätä teehen.Kirsikanlehdistä voi valmistaa myös itsenäisen infuusion.Tämä on hyvä flunssaan.

Brykin lisäsi, että 100 grammaa kirsikoita sisältää noin 20 prosenttia päivittäisestä C-vitamiiniannoksesta.Sitä on paljon myös mansikoissa ja mansikoissa.Lisäksi kirsikoissa on runsaasti kobolttia, piitä, kaliumia ja melatoniinin analogia – aine, joka parantaa ruoansulatusta, unta, sydämen toimintaa, kirjoittaa ’MK’.

Muistutamme, aiemmin lääkäri nimesi tuotteita, jotka estävät suolistosyöpää.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

  1. Kiitos mielenkiintoisesta artikkelista! Olen itse pitänyt kirsikoita herkkuna, mutta nyt täytyy ehdottomasti kokeilla myös niiden lehtien hyödyntämistä. On mahtavaa kuulla, että kirsikoiden lehdet sisältävät vielä enemmän C-vitamiinia. Täytyy testata teehen lisäämistä ja ehkä jopa valmistaa infuusio. Erittäin hyödyllistä tietoa, kiitos!

  2. Kirjoittaja selitti hyvin, miksi kirsikan lehtiä kannattaa hyödyntää! Tämä on todella mielenkiintoista tietoa, ja aion ehdottomasti kokeilla lisätä niitä teehen. Kiitos vinkistä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten