KotiKotitalouden niksitÄlä heitä saippuan jäämiä roskiin: 6 tehokasta tapaa käyttää sitä kotona ja...

Älä heitä saippuan jäämiä roskiin: 6 tehokasta tapaa käyttää sitä kotona ja keittiössä

Älykkään kotiäidin on aina epämiellyttävää heittää pois täysin käyttökelpoisen saippuan jäännökset vain siksi, että palasta on tullut liian pieni.
Onneksi on olemassa useita tapoja pidentää tällaisten jäämien käyttöikää ja hyödyntää niiden hyödyllisiä ominaisuuksia täysimääräisesti.

 

 

Ensinnäkin voit muovata kaikki palaset yhdeksi saippuapohjaksi . Lisää hieman glyseriiniä, jotta seos tarttuu paremmin. Säilytä tätä saippuaa saippuaastiassa, jossa on tyhjennysaukot. 

 

Toiseksi leikkaa ylijäämät ja käytä pieniä paloja käsisaippuana, kun peset astioita tai peset käsin sukkia ja alusvaatteita.

 

Kolmanneksi, jos saippua on kovaa, raasta se hienolla raastimella. Kaada jauhe musliinista tai luomukankaasta valmistettuun pussiin ja pese sillä vartalosi suihkussa käydessäsi. 

 

Neljänneksi, helpoin tapa kaataa nestemäistä geeliä tai shampoota tyhjiin vastaaviin pienempiin pulloihin ja käyttää sitä täysimittaisena pesuaineena . 

 

Viidenneksi leikkaa kovat palat ja liota vedessä ennen pesua – saat erinomaisen saippuataranpoistoaineen . Lisää huuhteluveteen.

 

Kuudenneksi jäljellä olevat puhdistusaineet voidaan liuottaa veteen ja käyttää ikkunoiden, peilien, uunien, kylpyhuoneen ja laattojen puhdistamiseen . Tämä säästää sinut täysin menetyksiltä!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten