KotiPuutarhuriMiten muuten muovisidoksia käytetään: 7 hyödyllistä vinkkiä kotiin ja keittiöön

Miten muuten muovisidoksia käytetään: 7 hyödyllistä vinkkiä kotiin ja keittiöön

Muoviset siteet tai puristimet ovat jo pitkään saavuttaneet suosiota alhaisten kustannustensa, saatavuutensa ja monipuolisuutensa ansiosta.

Niitä käytetään yleensä rakentamisessa ja teollisuudessa, mutta ne voivat olla erittäin hyödyllisiä kotona ja jokapäiväisessä elämässä.

Tässä artikkelissa olemme koonneet sinulle 7 luovaa tapaa käyttää muovisia siteitä, joiden olemassaolosta et edes tiennyt!

 

Yhteenvetona voidaan sanoa, että tavallisia muovisia siteitä voidaan haluttaessa käyttää odottamattomimmilla alueilla.

Toteuta ehdotetut ideat – ja arvostat tämän yksinkertaisen mutta hyödyllisen esineen monipuolisuutta!

 

Ensinnäkin puristimia voidaan käyttää pensaiden ja herkien kasvien kiinnittämiseen . Tärkeintä ei ole liioitella sitä kiristysvoimalla, jotta varret eivät vaurioidu.

 

Toiseksi, onko vyön solki rikki ? Laita kaulus lukon päälle ja voit jatkaa sen käyttöä! Totta, sinun on katkaistava solmio jokaisen vyön poistamisen jälkeen.

 

Kolmanneksi solmiot säästävät sinut, jos huoneessa ei ole erityisiä verhojen renkaita . Tee sormukset itse vetoketjuista ja ripusta verhot tavalliseen tapaan. Erityisen merkityksellinen mökeille ja tilapäisille ratkaisuille.

 

Neljänneksi, puristimet auttavat järjestämään johdot kaoottisesti hajallaan ympäri asuntoa – sido kaikki vain yhdeksi nipuksi. Laita johdot kuntoon muutamassa minuutissa!

 

Viidenneksi vetoketjut auttavat pakkaamaan tavarat tiiviisti varastoinnin tai kuljetuksen aikana. Väännä vain vaatteita tai muita pehmeitä esineitä ja kääri ne solmioon – äänenvoimakkuus vähenee useita kertoja!

 

Kuudenneksi voit kiinnittää vanhan joustinpatjan heikentyneet jouset puristimilla . Jos kiinnikkeiden välinen etäisyys on suuri, käytä useita siteitä kerralla.

 

Seitsemänneksi odottamaton elämänmurto – muovikiinnittimiin perustuva paperisideaine . Tee varovasti reiät asiakirjoihin ja yhdistä ne sidoksella. Ei tietenkään virallisiin papereihin.

 

 

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten